Mikor kell elmenni vizsgálatokra?
Hát, én nem magánba jártam, és a laborba nem is kell időpont, nem hogy 3-4 hetet várni rá. Csak a 12, 20, 30 hetes uh-kra, meg a Prena tesztre mentem magánba, nyilván teljesen önszántamból. A genetikai uh-kra az Istenhegyire, ott kellett több héttel előtte foglalni. A genetikai ultrahangoknál ez természetesen a tb-s rendelésnél is mindenhol igaz.
A védőnőhöz a kiskönyvért sem lett volna muszáj rohanni, mert nálunk a háziorvos adott beutalót a laborra, az uh-ra meg a nőgyógyász. Hiába mentem volna a kiskönyvemmel, elhajtottak volna a ...
Ha magán nődokihoz jársz, ő meg szerintem beutalót sem osztogathat tb-s dolgokra. És igen, természetesen mindent magadnak kell intézned, nem fogja senki leszervezni a teljes terhesgondozásodat, főleg nem az orvos. Én személy szerint, mivel nekem is első baba volt, megkérdeztem az orvost, hogyan tovább, és elmondta. Magától nem mondta volna el, de hát istenem. Nem hibáztatom :D Magánban elvárnám az emelt szintű tájékoztatást, tb alapon megengedőbb vagyok. A védőnőnek sokkal több ideje volt beszélgetni velem, és sokkal több dolgot elmondott. Nyugodtan bízd rá magad, mert ahogy a válaszokból is láthatod, még az országon belül sem mindenhol ugyanaz a protokoll. Elkésve nem vagy semmivel, de a 12 hetes uh-ra már lassan tényleg kérhetsz időpontot. Az legyen az első dolgod. Boldog babavárást ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!