Hányadik hétben derül ki legkorábban, hogy mi a baba neme?
Ma voltam ultrahangon 10.hetes vagyok viszont az orvos annyit mondott, hogy 60-70%, hogy kisfiú, de várjam meg biztosra a genetikai uh-t.
Lehetséges, hogy ilyenkor már ennyire megtudnák tippelni?
11. héten kislánynak tippelte az egyik doki (magán).
A 12 hetes UH-n nem mondtak semmit.
16. héten egy másik doki kisfiúnak tippelte. Addigra már teljesen összezavarodtunk. 🙈 Aztán a 20. héten mondták hogy eléggé lánynak tűnik, gondolkodhatunk a női neveken.
Azért biztos ami biztos a 36. héten mégegyszer rákérdeztem az ultrahang vizsgálatnál. 😂 (De addigra már bevásároltunk lányos ruhákat.) Végül az első dokinak lett igaza.
A prena tesztnél bónuszként megmondják a nemét. 12 héten vették le a vért a 13 héten voltam ultrahangon azt mondták sejthetően kislány, ma hívtak hogy megjött a véreredmény és kislány :)
Holnap kezdem a 15. hetet.
Előtte volt sajnos 2 sikertelen terhesség 2 kisfiú, a másodiknál már a vérvétel napján megmondta fixre a doki az ultrahang alapján.
14 vagyok, persze nyilván ha kéri, de a kérdésből úgy indultam ki hogy szeretné a kérdező tudni :)
De igen így van, sőt mikor felhívtak még akkor is rákérdeztek hogy tuti szeretnénk e tudni hiába volt beikszelve a lapon 😄
Köszönjük szépen! :)
Németországban
De egy ismerősöm és köztem kereken 3 hét van ő Magyarországon lakik és neki 2 hónap a teszteredmény, na ahhoz képest az enyém hipergyors volt.. 😄
14 vagyok
Kaposvár mellett laknak, én nem tudom mit ülnek rajta ennyi ideig, addig szegény lerágja mind a 10 körmét hogy vajon minden rendben van e a babával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!