Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Hányadik hétben derül ki...

Hányadik hétben derül ki legkorábban, hogy mi a baba neme?

Figyelt kérdés

Ma voltam ultrahangon 10.hetes vagyok viszont az orvos annyit mondott, hogy 60-70%, hogy kisfiú, de várjam meg biztosra a genetikai uh-t.

Lehetséges, hogy ilyenkor már ennyire megtudnák tippelni?

2022. márc. 31. 18:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
10 kicsit tévedésben vagy.Googlizd már le miből nézik a nemét mondjuk 13hetesen.
2022. márc. 31. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:

11. héten kislánynak tippelte az egyik doki (magán).

A 12 hetes UH-n nem mondtak semmit.

16. héten egy másik doki kisfiúnak tippelte. Addigra már teljesen összezavarodtunk. 🙈 Aztán a 20. héten mondták hogy eléggé lánynak tűnik, gondolkodhatunk a női neveken.

Azért biztos ami biztos a 36. héten mégegyszer rákérdeztem az ultrahang vizsgálatnál. 😂 (De addigra már bevásároltunk lányos ruhákat.) Végül az első dokinak lett igaza.

2022. márc. 31. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A fiu is lehet csaloka. 11-14. het kozott nemtol fuggetlenul peniszszeru cucc van a labuk kozott, csak a fiuknal 30 fokosnal nagyobb, lanyoknal ennel kisebb szoget zar be a gerinc vonalaval. Ezt ugye be tudjak nezni akkor, ha a lanynak is fentebb all, mert eppen ugy mozdult a magzatvizben.
2022. ápr. 1. 08:36
 14/20 anonim válasza:

A prena tesztnél bónuszként megmondják a nemét. 12 héten vették le a vért a 13 héten voltam ultrahangon azt mondták sejthetően kislány, ma hívtak hogy megjött a véreredmény és kislány :)

Holnap kezdem a 15. hetet.

Előtte volt sajnos 2 sikertelen terhesség 2 kisfiú, a másodiknál már a vérvétel napján megmondta fixre a doki az ultrahang alapján.

2022. ápr. 1. 20:42
 15/20 anonim ***** válasza:
14 nem bónuszként, ugyanis ha kifejezetten nem kéred akkor nem is mondják meg, ahhoz is hozzá kell járulni a papíron!
2022. ápr. 2. 12:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok amúgy 🥰 Gondtalan terhesseget kívánok! Amúgy megkerdezhetem hol vették le a prenat ami ilyen lassan lett kész?? Nekem egy keddi nap levettek, pénteken már hívtak 😮
2022. ápr. 2. 12:08
 17/20 anonim válasza:

14 vagyok, persze nyilván ha kéri, de a kérdésből úgy indultam ki hogy szeretné a kérdező tudni :)

De igen így van, sőt mikor felhívtak még akkor is rákérdeztek hogy tuti szeretnénk e tudni hiába volt beikszelve a lapon 😄

Köszönjük szépen! :)

Németországban

De egy ismerősöm és köztem kereken 3 hét van ő Magyarországon lakik és neki 2 hónap a teszteredmény, na ahhoz képest az enyém hipergyors volt.. 😄

2022. ápr. 2. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:
15,16 vagyok, úristen 2 hónap??? Hol csinaltatta vajon ahol ennyire lassúak 🤷‍♀️ De amúgy igazad van, mivel a kérdező tudni szeretné 😂
2022. ápr. 2. 21:40
 19/20 anonim válasza:

14 vagyok

Kaposvár mellett laknak, én nem tudom mit ülnek rajta ennyi ideig, addig szegény lerágja mind a 10 körmét hogy vajon minden rendben van e a babával..

2022. ápr. 4. 14:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem hallod, nem értem mi tart ennyi ideig 🤷‍♀️
2022. ápr. 4. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!