Hogyan működik Zala megyébe?A nőgyógyász ad ki táppénzes papírt?Ha megkaptam kell vele külön házi dokihoz menni,vagy egyből adhatom be a munkahelyre?
Első alkalommal nem fogsz kapni, majd akkor kapod meg, mikor végre van az időszaknak, amiről szól. Orvosa válogatja, van, aki az elsőt most is hét napra adja, mint korábban, aztán kéthetente. A szabály most azt mondja, kéthetente kell kiállítani (tehát az elsőt két hét múlva kapod).
Mondjuk nem értem, mit számít, milyen színű és mekkora.
Kérdező, mondta valaki, hogy nem tudsz?
Állományba vesznek, tp-n leszek, de papírt két hét múlva kapsz. Addig szóban jelzed a munkáltatónak, ő is ismeri a törvényt.
Veszélyes munka meg nem táppénz! Tessék elmenni üzemorvos, felmentés a munka alól, és az alapbéred jár.
Amire készülsz, ha mindennapos is, de tp-csalás. Zegen egyébként egyre több nőgyógy tudja a dolgát és küldd uzemorvoshoz.
Na akkor mégegyszer, de már többen is leírták előttem.
A javaslatot elviszed a háziorvosnak, odaadod neki. Ő szépen kiír táppénzre. Nem fogsz még semmilyen papírt kapni róla, ugyanis azt visszamenőleg adják ki. Általában 2 hét, ami egy papíron szerepel, ezért így fogom írni… szóval 2 hét múlva mehetsz a háziorvosodhoz az első táppénzes papírért, amit el kell juttatnod a munkáltatódnak. Ha holnap kiír a háziorvos táppénzre, akkor szépen betelefonálsz a munkahelyedre, hogy hello mától táppénzen vagyok veszélyeztetett terhesség miatt. Nem fognak még semmilyen papírt várni tőled, mert merem remélni ők legalább képben vannak azzal, hogyan is zajlik ez a folyamat.
b+, de sötét vagy...
nincs javaslat ZAlaegerszegen, a nőgyógyászaton vesznek táppénzes állpmányba, de az első papírt csak két hét múlva kapod meg, addig elmondod a főnöknek, hogy főnök, mától táppénzen vagyok, két hét múlva kapok róla igazolást. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!