Hogyan működik Zala megyébe?A nőgyógyász ad ki
táppénzes papírt?Ha megkaptam kell vele külön házi
dokihoz menni,vagy egyből adhatom be a munkahelyre?
Mi nem ismerjük a te háziorvosodat, ennyi önállóságot nyugodtan vihetnél a dologba, ha már több nem megy.
2022. márc. 4. 20:29
12/31 A kérdező kommentje:
A házi orvos milyen táppénzes papírt ad nagy a/4 es köteg papírokat vagy mint amilyet mikor beteg voltam egy kis lapocskát?
13/31 A kérdező kommentje:
12-es Kis lapocskát. :D Ha kedden mész a nőgyógyászhoz, akkor hétfőn-kedden lesz időd felhívni a háziorvosod időpontért.
2022. márc. 4. 21:02
Ha zalaegerszegi a lakcímed, akkor a hármas szakrendelőben adnak tappenzes papírt. Ha nem zegi a lakcímed, akkor csak táppénz javaslatot adnak, ami alapján a háziorvos adja ki a tp papírt.
2022. márc. 4. 23:32
16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm és kell azt a táppénz papírt a házi orvosnak bemutatnom vagy kiadnom mert már ígértem a munkahelyre hogy aznap viszem.Jó nem tudtam mi hogy működik de mázlim van akkor hogy zegi vagyok.Nekem telefonba is ígérték hogy helyben megkapom,meg az előző terhességemnél láttam is hogy jönnek ki a táppénzes papírokkal a kismamák ami rózsaszín volt,tisztán emlékszem.
Fogod az táppénzre vételi javaslatot, amit ad a nőgyógyász, azt elviszed a háziorvosnak, ott hagyod neki. Ő kiír táppénzre, majd az első táppénzes papírt (ami már több mint 1 éve nem rózsaszín amúgy) 2 hét múlva ki tudod kérni, ugyanis azt visszamenőleg adják. Na akkor tudod vinni a munkáltatódnak. Az egy dolog, hogy fogalmad sincs hogy működik, de hogy a munkahelyeden sincs egy épkézláb ember…
2022. márc. 5. 01:01
Ez nincs megyékre bontva, az egész országra ugyan az vonatkozik.
Részben. Ugyanaz a tv, említést aztán minden intézményben más a rendszer, pont, mert a tv engedi. Minden intézmény köthet szerződést szakrendelések számára, hogy rendelkezzenek keresőképtelen állományba vételi jogosultsággal. Zalaegerszegen ez a nőgyógy (amíg volt a Kossuthon, a nővédelmi tanácsadó) és a baleseti ambulancia (korábban pl az urológia is). Itt a helyi lakcímmel rendelkezőt ott helyben tartja állományban a szakorvos, oda kell menni igazolásért, tp felülvizsgálatra.
Úgyhogy kérdező, elég a nőgyógyászat, ott szólj. Ha zegi vagy, akkor állományba vesznek, ha nem, akkor igazolást adnak és háziorvos.
2022. márc. 5. 07:40
hogy jönnek ki a táppénzes papírokkal a kismamák ami rózsaszín volt,tisztán emlékszem
Már nem az, megszűnt az oep myomtatvány. Most a program nyomja, és attól függ, hol kéred. Van, ahol A4 mérteben nyomtatják, van, ahol A/5. A tartalma a lényeg.
De nem biztos, hogy megkapod, mert állományba vételit nem szoktuk kiadni azonnal (mert aztán elfelejt visszajönni a kevés beteg...)
2022. márc. 5. 07:44
20/31 A kérdező kommentje:
Jajj mit nem értetek amit ott kapok azt már adom fel mert az nem javaslat tee,hanem rendes táppénz azt beadom a főnöknek azt csókolom.Kész.
Kapcsolódó kérdések: