Rossz lett a vércukrom. Az SZTK-ban fognak fogadni emiatt időpont nélkül?
Tegnap voltam terheléses vérvételen, és elég rossz lett sajnos az eredmény. Eddig magándokihoz jártam, de csak 2 hét múlva van szabad időpontja, nem akarok addig várni, félek valami baja lesz addig a babának. Ha bemegyek az SZTK-ba időpont nélkül, lehet olyat, hogy csak leülök és kivárom a sorom az épp rendelő orvoshoz? Fogja nekem értékelni az eredményemet?
Előre is köszönöm a segítséget!
24 hetes kismama
Gondolom helyszíntől függ, esetleg érdemes betelefonálni. Én a fele alkalmakkor időpont nélkül járok, mivel kb 1,5 hónapra előre elfogynak.
Addig esetleg csatlakozz gdm-es fb csoporthoz, ott is informálódhatsz - természetesen nem helyettesíti az orvost. Plusz ha én írok a védőnőmnek, ő pár napon belül válaszol - ő is tud támpontokat adni.
Háziorvos, ő sürgősségi beutalot tud adni a diabetologiara, amivel aznap fogadnak, mert kismama vagy.
Nem a nőgyógyászhoz kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!