Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Az első genetikai ultrahang...

Az első genetikai ultrahang hasi vagy hüvelyi volt?

Figyelt kérdés

Nektek hasi vagy hüvelyi volt az első trimeszteri ultrahang? kicsit husibb vagyok, van összefüggés ilyenkor, hogy hol végzik inkább?

mikortól csináltak inkább hasi uh-t?

13+0 leszek az uh idején.

ha csak kifejezetten uh-ra szól a vizsgálat (Czeizel), akkor is kell vetkőzni, ha hasi uh lesz?

2022. jan. 7. 21:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! készülök erre is arra is akkor 🙂
2022. jan. 7. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Czeizelben voltam minden UH-n mindkét gyerekkel, csak hasi ultrahangot csináltak és jelenleg egy felnőtt kísérő bemehet veled.
2022. jan. 7. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
2 gyerekem van, de ezen az oldalon tudtam meg, hogy egyáltalán létezik hüvelyi uh...
2022. jan. 7. 23:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A czeizelben voltam én is az összes UH-n, mind hasi volt. Az elsőnél és a másodiknál is rosszul fordult sokszor stb, szóval többször felállítottak, kiküldtek lépcsőzni, megitattak velem egy kávét, de fel sem merült a hüvelyi UH.
2022. jan. 8. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!