Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Milyen az SZTK-s terhesgondozás?

Milyen az SZTK-s terhesgondozás?

Figyelt kérdés

Azokhoz az anyukákhoz szól a kérdésem, aki nem magán nőgyógyászhoz járt, hanem sztk-ba.

Mennyire figyeltek rátok? Elégedettek voltatok az ellatással? Megbántátok, vagy újra így csinálnátok?

2021. dec. 9. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is sztk-s rendelésre jártam, szerencsére csak jó tapasztalataim voltak, nem tapasztaltam soha bántó megjegyzést, vagy durva, lekezelő stílust. Az egyetlen negatívum, amit tudnék mondani, hogy számomra kevés volt a ránk fordított idő. De hát ez nem róható fel nekik, kevés az orvos.
2021. dec. 10. 00:43
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Sztkban csináltam végig, nem voltak különösebben kedvesek, de bunkók sem. Mivel problémamentes terhességen volt, így mindegy volt mennyire figyelnek rám. Rokonnak sok problémája volt, vele többet foglalkoztak, elvileg ezen a helyen ez nem volt gond. Annyi konfliktus volt, hogy az sztks laborban a második vérvételnél nem akarták levenni a vércsoportot, de némi vita után mégis megtették. A szülés is ügyeletben történt, mindkét nőgyógyász és a szülésznő munkájával elégedett voltam.

A várakozás aspektusához: azért nekem volt olyan, hogy hárman ültünk a városban, én az sztks rendelésre, másik két kismama a maszekra várt. Én végeztem előbb, mivel nekem mindegy volt az orvos, a másik két kismama meg előreláthatólag órákat várhatott az épp szülőszobán és műtőben elfoglalt saját orvosaikra... Szóval ilyen is van.

2021. dec. 10. 04:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam, egész délelőtt várakoztam (több órát). Már az összes utánam érkezőt behívták. Majd a doki szinte rám se nézett, odamorgott, hogy jól vagyok-e, aztán ennyi volt. Azóta magánba járok. De a barátnőm odajár, neki jobb tapasztalatai vannak.
2021. dec. 10. 07:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Én alapvetően magánba jártam, számomra ismeretlen okokból utalt a 12. Uh-ra az sztk-ba. Őszintén szólva nem voltam elégedett. Több órát kellett várakoznom azért, mert a szemem láttára léptek le kávézni. Én is orvos vagyok, fogorvos, igen van az a szitu, ahol az embernek kell pár perc nyugalom, de a pitsás életben olyat nem csináltam, hogy elvonultam másfél órára pletyózni, miközben várnak rám. Eközben ugye ketyegett a rendelésem, úgy kellett mindenkit délelőttről átszervezni, mert hiába volt 8:30ra időpontom, 11-kor kerültem csak be. Az UH alatt senki nem szólt hozzám, annyit nem tudott odaböfögni, hogy él és minden ok, a végén kijelentette, hogy van egy ciszta az agyában, kedd reggel menjek vissza. Nem tudom, hogy ha egy kollégával ilyen minőségű a kommunikáció, akkor vajon milyen lehet bárki mással.

De ahogy a válaszokat nézem, nem törvényszerű, hogy ilyen alakokat fogj ki. Mint írtam jó magam is orvos vagyok, körzetes és magánrendelésem is van, igyekszem mindenkivel korrekt és kedves lenni, s habár az én munkámban alapvetően nem jósolható meg előre , hogy adott kezelés mennyi ideig fog tartani, ami miatt az időpontok csak tájékoztató jellegűek, de ismerjük annyira a szakmánkat az asszisztensnôvel, hogy ilyen órás csúszások ne legyenek.

2021. dec. 10. 09:52
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Sz..r!Ha jót akarsz nem mész sztk-ba.Le...arnak.Az olyan mint a gyár,szalagmunka.
2021. dec. 10. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bunkók, nem foglalkoznak a kismamákkal. Ultrahangon voltam, kérdezni se lehet tőlük semmit. Lenézik az embert. Így inkább kerestem egy magándokit. Soha többet nem megyek sztk-ba!
2021. dec. 10. 20:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Az sztk-ban nem is annyira a doki bunkósága a gond, hanem a futószalag. Pörgetni kell a betegeket, nincs idő kérdéseket feltenni. Magánban ezt a pluszt fizeted meg és én is azt mondom, hogy 2 olyan terület van, ahol csak magánba megyek: nőgyógyász és fogorvos.
2021. dec. 10. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!