Cukorterhelés egymás utáni két napon??
Ha jól értem, akkor hétfőn mérnek egy éhgyomrit, és annak függvényében terhelnek másnap vagy nem terhelnek, de akkor futkoshatsz belgyógyászatra.
Ez így elég érdekes 🤔
Nálunk reggel levették a vért, megittam a glükózt, csücsültem ott 2 órát, újra vérvétel és kész.
Ez volt az első gyerekemnél.
Most, a másodiknál magánba csináltattam, durván 20 ezer volt, de ebbe volt vizelet tenyésztés és nagylabor is :)
Igen 3-as én is így olvastam...
4es, akkor kb 20.000 kijön a terhelés meg a 2. trimeszteri nagylabor is?
Nálunk, megyeszékhelyen ennyibe került!
Múlthéten csütörtökön csináltattam.
Annyit azért még hozzá tennék, hogy ebbe benne volt az is, hogy házhoz jöttek, negyed 7-kor eljött a nő, levette a vérem, pihengettem 2 órát, csináltam a dolgom és vissza jött negyed 9-kor újra levenni :)
Tehát nem ültem az sztk-ba, várva a csodát :D
De jó !! Ez így tök jó!
Végül én is foglaltam magánba, tőlünk 300 méter, nem tudom mennyi lesz de kértem 2. trimszteri babacsomagot is (nagylabor, vizelet) plusz tsh-t.
Szarakodjon a fene 2x az sztk-ban. Vajon éjjeli lábgöcs lehet cukorbetegségtől? Se a magnézium se a kálcium nem segít :(
Az éjjeli lábgörcs biztos nem a cukorbetegségtől van.
Lefekvés előtt vedd be a Magnéziumot, kalciumot, legjobb lenne B6 vitamint is (ha a magnéziumban nincs egyben) esetleg minden 2. nap egy plusz MG tablettát, és ügyelj rá hogy előtte 4 órával ne szedj vaskészítményt, illetve hogy megfelelő mennyiségű vizet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!