Ruhán keresztül lehetek terhes? Mármint ugy hogy rajta voltam a barátomon es éreztük egymás nemi szervét, es mozgattuk közbe a csípőnket. Normális válaszokat szeretnék mert elég paranoiás vagyok.
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 08:28
2/16 anonim válasza:
Xd nem ne aggódj, de inkább ne szaporodj még véletlenül sem 🙂
3/16 anonim válasza:
Persze, még búvárruhában is összejöhet 🤷♂️
5/16 anonim válasza:
Anyám szűz volt mikor megszülettem. Én is szűz voltam. 🤣😂
6/16 anonim válasza:
Igen, főleg ha átázott a ruhán keresztül a sok sperma. Nem nyúlj másik férfihoz mert a kezén is lehet sperma, mindenütt. Ha előtte maszturbált, akár a kilélegzett levegőtől is lehetsz terhes!!!
7/16 anonim válasza:
XD hány éves vagy 5? Akkor ezentúl úgy egyél, hogy csak simogatod a kaját. Remélem jól laksz.
8/16 anonim válasza:
Én már annyira hozzászoktam ezekhez a napi idiótákhoz, hogy meg se botránkozom, nem is röhögök. Csak csendben sajnálom a bolygónkat.
9/16 anonim válasza:
Volt már olyan is, hogy valakinek a Szentlélektől sikerült, úgyhogy soha nem lehetsz nyugodt.
10/16 anonim válasza:
8
Nekem nem megy. Csak abban bízom,hogy ezek soha nem fognak szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!