Ez valami herpesz lehet szerintetek? Kialakulhat ilyen gyorsan bármi is?
A 40.hetemen túl vagyok, mindennap megyek nst-re,2naponta vizsgálatra.
Ma el kellett mennem wc-re a kórházba, de szinte egy lyuk volt, mozdulni sem lehetett benne.. utána pedig méhszájat néztek illetve magzatvizet is. ( nem uh-val, hanem valamilyen eszközzel)
Most estére a fenekem és a nemiszervem között észrevettem, hogy van egymás mellett 3-4db ilyen pattanásszerű valami, fáj is..
megnéztem tükörrel, és a teteje ilyen sebes vagy nem is tudom.
Biztos nem volt még ott reggel, mert nagyon érzékeny ha hozzáérek vagy wc után ha felhúzom a fehérneműmet..
De ilyen hamar kialakulhatna bármi is? Nem gondolnám, hogy borotválkozástól lenne, csütörtök este borotválkoztam utoljára, es nem szoktam kipattogni. :/
Ha holnap csúnyább, megmutatom
Orvosnak, de most eléggé ráparáztam :/
Vasárnap is van vizsgálat?
A nemi herpesznek gyors a lappangási ideje, de aznap még nem jön ki. De valószínűleg az lesz az.
Minden nap van nst, 2naponta vizsgálat, ahova én járok.
Erre írnak ilyenkor fel valamit?
Köszi! Elolvastam! Akkor semmiképp se a kórházban szedtem össze, hanem lehetséges, hogy ez alapból bennem volt , csak tünetek nélkül? Eléggé stresszelek a vizsgálatok előtt, olvastam hogy az egyik kiváltó ok ez is lehet, a stressz!
Sajnos csak holnap tudom megmutatni az orvosnak, mert ma folyamatosan el hívtàk a rendelésről szülésre…
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!