Terhesség első jele herpesz?
23-án volt az első negatív ovu tesztem, így ha jól számolok ma 7 dpo-n vagyok. Tegnap este kijött a számon egy herpesz. A babatervezés miatt rengeteg vitamint szedek, illetve méhpempőt.
Néha görcsölök, illetve szúrást érzek egészen a vaginámig. Lehet hogy korai terhesség miatt gyengült le az immunrendszerem?
Egyébként ovu óta a hőm 37,1 körül van egész nap.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Köszönöm szépen az unatkozó válaszaitokat! ;)
Milyen korai terhesség? 7 nap alatt még a beágyazódás sem fejeződik be!
" A megtermékenyülést követő 5-7. napon megérkezik a méhbe a blasztocita. Ezután 2-3 napot kell várni a beágyazódásra, ami 5 napig tart. A beágyazódás konkrétan azt jelenti, hogy a blasztocita megtapad a méh falán." Innentől kezd termelődni a HCG hormon.
Egyébként az előzőnek igaza van, 7 nappal ovulació után semmi sem változott még a testedben ami miatt az immunrendszered gyengülhetne.
Nekem egyébként mindkét terhességemnél kijott a herpeszem (ami amúgy nem szokott) de már rég tudtam hogy babát várok olyan 7-8 hetesen
Nem.
Véletlenek vannak!!!
2 évet vártunk babára majd egy vetélés és ujjabb 10 hónap, de sosem voltam ilyen megrögzött.
Ne képzelődj!
7dpo? Az még semmi!!!! Ott még semmi sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!