Terhesség első jele herpesz?
23-án volt az első negatív ovu tesztem, így ha jól számolok ma 7 dpo-n vagyok. Tegnap este kijött a számon egy herpesz. A babatervezés miatt rengeteg vitamint szedek, illetve méhpempőt.
Néha görcsölök, illetve szúrást érzek egészen a vaginámig. Lehet hogy korai terhesség miatt gyengült le az immunrendszerem?
Egyébként ovu óta a hőm 37,1 körül van egész nap.
Neked meg ennyire butanak nem kellene lenned...
Ha egy kicsit is képben lennél, tudhatnád, hogy a 7dpo-n mi zajlik a testedben. Hogy a herpesz soha nem is volt, és nem is lesz terhestünet...
Amugy elmondom, világ életemben küzdöttem vele. 2 havonta tuti kijött. Mikor terhes lettem/voltam/vagyok, nekem pl ez idő alatt 1x nem jött elő...
De mégis mit vársz? HERPESSZEL megkérdezed terhes vagy-e? Esetleg beteg lehetsz,főleg ha a nemiszerveden van.
Mit reagáljanak az emberek? Annyi ilyen hülye kérdés van,és hidd el hogy mind unjuk.Nehéz lett volna beírni Google keresőbe,hogy "herpesz terhességi tünet"? Vagy felhívni dokit,tesztelni egyet,akármi?
Nem azzal van baj,hogy mindenki kérdez itt,hanem ebben a terhességi topicban egyszerűen agyrákot kap az ember ahelyett,hogy segíthetne vagy élményt megoszthatna..
A "megujjazott g*cis kézzel"-től eddig a herpeszes butaságig nap mint nap kiég a terhesség témát olvasók többsége,ne csodálkozz,ha nem tudnak normális választ adni.
Hülye kérdésre hülye választ fogsz.
Mi volt rossz indulatú a válaszomban?
Az h nem terhes tünet vagy az h 7 dpon te már minden apróságról azt hiszed h terhes vagy? (7)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!