A terhesség vége felé milyen gyakran jártatok terhesgondozásra?
Most vasárnap fogom betölteni a 33. hetet.
Legutóbb 29+ 2 naposan látott orvos, akkor volt meg a harmadik nagy UH is.
Legközelebb most pénteken megyek, azaz 32+ 6 naposan, mert volt egy pici eltérés a vesénél az előző ultrahangon, és arra rá akar nézni, hogy hogyan alakul.
Ezután viszont csak 36+ 2 naposan fogok tudni menni hozzá, mert nem lesz az országban, meg időpont se volt, stb. Aznap lesz már CTG is.
Kérdésem az volna, hogy nem túl nagy a szünet a 32+6 és a 36+2 között ilyenkor már, vagy még belefér?
Egyébként problémamentes a terhesség eddig.
Csak havonta egyszer jártam.
Mivel minden rendben volt így nem volt indokolt h többször rámnézzen
29+1 utolsó uh
36+2 utolsó labor +kenetvétel
38+1 első nst
39+1 második nst, mivel nem lett jó így plusz egy uh
39+2 megszültem
Magánorvosom van. 26 hetesen voltam nála, 30 hetesen genetikai ultrahang (másnál), erről csak elküldtem a leleteket (nem volt eltérés szerencsére).
Hozzá legközelebb 34. héten megyek és a CTG is akkor kezdődik (terhességi cukor miatt kicsit hamarabb).
Utána azt említette, hogy CTG hetente, de ha nincs eltérés ő max 2 hetente nézne meg.
Szóval nem, az a 4 hét kihagyás nem para. Ha valami fura tüneted van, akkor meg ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!