Ha a kórházba megyek nőgyógyászhoz (nem magánorvoshoz) terhesség miatt akkor mikor kell mennem?
Én a pozi teszt utan kb 1 héttel hívtam a kartonzót.
Kérdezték mikor volt az uccsó mensi, ez alapján adtak időpontot. (Fiammal 7+2, most 7+3)
Utána kellett mennem a védőnőhöz.
Terhesgondozás 4 hetente volt, az elsőre időpontot kellett kérnem, utána mindig adták a következőre.
Genetikai uh-ra is a 12hetesre én kértem időpontot, a következőket ott adták.
Én pl ugy csinalom, hogy tőlünk 10km-re van egy kisváros, orvosi központtal, 30km a megyeszékhely, kórházzal.
A megallapítasra a kisvárosba mentem (elvileg ez a körzetisem). Elöbb is kaptam időpontot, kevesebbet is kell várni. Itt már adták is a következő időpontot, mikor kell hozzájuk mennem legközelebb (először 5 hét, majd 4 majd 3. Trimeszterenként valtozik azthiszem).
Viszont ők genetikai uh-t nem csinálnak. Az a 3 a magyeszekhelyi kórházban volt. Ott a 12hetesre nekem kellett időpontot kérnem, a másik kettőre ők adták.
Az tuti, hogy nem úgy bánnak veled, mint egy magán doki, de nekem semmi problémám nem volt eddig az ellátással egyik helyen sem.
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!