Magán orvoshoz járok, mikor kellene szakrendelobe mennem?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy magánorvoshoz járok és ő már nem dolgozik a kórházban. Hányadik héten kellene elmenjek szakrendelőbe?
A szakrendelésen fogja az orvos kiírni a kötelező verveteleket és vizsgálatokat?
Ti mikor mentetek?
Első baba,így még nem tudom a folyamatokat :)
9 hkm
2021. aug. 23. 12:35
1/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta a szakrendelo telefonban hogy nagyon maximum a 10. Hétig menjek be mert a 12. Heti genetikai uh mashol van és idő míg időpontot adnak rá.
2/6 anonim válasza:
Minél hamarabb, mert nem lesz időpont.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. aug. 23. 12:53
4/6 anonim válasza:
2es nekem igy sem volt idopont, azért telefonaltam mert egész szeptemberre nincsen már hely, mondtak h mehetek idopont nélkül így természetesen mert valóban látják h nincs hely
5/6 anonim válasza:
Nekem a beutalókat kiírta a házi orvosom, genetikaira magánba mentem, oda telefonáltam időpontért, kórházba csak a 35. hét után megyek, a magánorvos addig vállalta a terhesgondozást.
6/6 anonim válasza:
Ugyanúgy mint a #5. Én is maganorvoshoz jártam, csak a végén mentem a kórházba, ha jól rémlik a 36. héttől jártam be ctgre.
Szintén magánba mentem a genetikai ultrahangokra.
A beutalókat a magándokim intézte, de alapesetben a háziorvos adja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!