Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Van itt olyan, akinek 10.hét...

Van itt olyan, akinek 10.hét végén megjósolta az orvos a baba nemét? Ha igen, bejött végül?

Figyelt kérdés

Barátnőmről van szó. Azóta belépett a 11.hétbe, prenát is csináltattak, úgyhogy nem sokára kiderül. Kisfiút jósoltak neki, de én ezt rettentő korainak tartom.

Tudom hogy ma már modern gépek, meg sok tapasztalat, de akkor is. Szerintetek bejöhet eg ilyen korai tipp?

Az orvos amúgy 80%-ra mondta, egyébként szerintem nem árulta volna el, de ezer éve ismerik egymást, így a szoros viszony miatt, megnézte/megtippelte neki.

2021. aug. 15. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvos nem egyenlő jós. 🤦🏼‍♀️
2021. aug. 15. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha felreérhetô voltam, akkor nem erre gondoltam. Nem megjósolta nyilván, hanem megnézte, amit meg szoktak ilyenkor és az alapján mondta🤦🏻‍♀️
2021. aug. 15. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
10 hetesen mondta meg, hogy kisfiú. Bejott :)
2021. aug. 15. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Az ikreimnél 10 hetesen látta a doki h az egyikük fiú. A másik takarásban volt. 12 hetesen már őt is biztosra mondta a doki.

"1 fiú 1 lány. Megvan minden típus anyuka"

2021. aug. 15. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Ó akkor tényleg van ilyen! Ha kiderül és elmesélni, remélem nem felejtem el és akkor megírom, hogy nekik bejött-e. :) Anyàknak+babàknak pedig jó egészséget kívànok!
2021. aug. 15. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!