Dr. Atalay Katalin is meri valaki? Mennyibe kerül nála a terhesgondozás (magánban)? Alapos orvos?
Szia. Válaszolok, hátha valakit érdekel majd még. Én ismerem egy par éve a doktornőt, az elmúlt fél évben folyamatosan jártam hozzá mindenféle nyavalyával, viszketés, folyás, kiütések stb…. Mikor elmentem hozzá első alkalommal, kenetet nem vett, csak felírt valami kúpot meg krémet. Mikor kontrollra mentem akkor vette észre, hogy vannak szemölcseim, azt mondta HPV, ugyhogy erre irt fel gyógyszert, azt mondta ha elfogy menjek vissza kontrollra. Időközben mindenfele bajom volt ugyanugy, viszketés, égés, folyas. Azt gondoltuk ovszerallergia lehet mert magátol javultak a tünetek. Mikor elfogyott a gyogyszer ujra visszajöttek a kiütések. Visszamentem, mondtam neki, megvizsgált. Azt mondta nem biztos hogy HPVtől, lehet gombás kiütés is,úgyhogy írt fel megint kúpot… ezt játszuk fél éve. Szórom nála a pénzt ezerrel!! 2 hete kb vett végre kenetet is, abból kiderült, hogy van bennem minden ami létezik! Majd mikor legutóbb visszamentem, már úgy mentem, hogy belül is kiütéseim vannak, hiába jeleztem neki, állította, hogy minden rendben nincs ott semmi! Miközben fáj a szex, es konkrétan már a bőröm is fityeg ezek alatt a kiütések alatt!
Ja és a hab a tortán, mikor ezekután azt mondja nyugodtan szexelhetek már gumi nélkül is mert nincs gond.
PÉNZÉHES!! Felületes, nem érdekli semmi csak h dőljön a lé! Ne menjen senki hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!