Cukros kismamák! Ti szoktatok néha bunozni?

Le leszek pontozva, de ez az igazság: nem bűnöztem egyszer sem. Anélkül is előfordult, hogy valamit elszámolhattam és felugrott a cukrom. Nem mertem hazárdírozni.
Zero üdítővel és tökmaggal vészeltem át a bűnözési kényszeremet.

Én betartottam, szerintem ez nem olyan nagy gond. Kerestem egy olyan jégkrémfajtát, amiben volt 18 gramm ch és nem ment vele 7 felé a cukrom, ebből néha uzsira ettem, de csak akkor, ha nagyon alacsony gi-s ebédet és vacsit ettem. Ha ez bűnözésnek számít, hát ennyiit bűnöztem.
Ha nagyon megkívántam valamit, amit nem ehettem,mindig ara gondoltam, hogy szegény babát is terhelem vele.

Én is bűnöztem. A végén már ugyanazt ettem mint előtte bármikor. Mértem ugyanúgy a cukrom napi 6xor
1 xer sem ment 7 fölé
Úgyhogy nem foglalkoztam vele
Nincs és nem is volt semmi bajunk

Hát nem tudom, hogy bűnözésnek számít-e, de nekem pont az előírt étrendtől lett rosszabb a cukrom. Úgyhogy a dietetikussal egyeztetve teljesen átalakítottuk az egészet, és eszem olyasmit, amit hivatalosan tilos, gyors felszívódású kéne legyen, de nálam nem az. Sokkal többet is mérek, mint ami elő van írva, nem föltétlenül csak 60 percnél, így sokkal jobban ki tudom tapasztalni, hogy milyen ételre mi történik. Annyira nem drága a tesztcsík.
Nekem például nagyon nem jó a fix időpontban történő étkezés, jobban járok, ha akkor eszem, ha épp megéheztem, és annyit, amennyit kívánok, lemérve és utólag számolva. Ha próbálom húzni az időt és betartani a 3 órákat, akkor túlságosan lemegy és utána nagyon föl. Délelőtt folyton lemegy, hiába eszem többet, gyakrabban is kell, sőt reggelire ehetek a legtöbbet, mikor tankönyv szerint keveset kéne. Délután meg este kell vigyáznom inkább, és akkor hosszabb szünet is kell, mint 3 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!