Szegeden hogy működik a terhesgondozás?
Problémákba ütköztem. :D
Először is, nem találom a szülészeti klinika honlapját. Hogy mikor van rendelés, ilyesmik.
Azt sem tudom, hogy érdemes-e magán dokit keresni.
Illetve még annyi, hogy honnan tudom, ki lesz a védőnőm?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni! :)
Terhesgondozásra a gogol utcába fogsz járni. Ott kapod majd a beutalókat a vérvételekre is, amik a Vasasban lesznek majd. Ott van egy védőnő aki foglalkozik veled, de csak annyira, hogy kitölti a kiskönyvedet, amit nem tőle fogsz kapni, hanem a körzeti védőnődtől, (tehát egy másiktól) miután kezedben van a papír az élő terhességről. (a matyi téren van egy védőnő, én ott kérdeztem meg, hogy ki az enyém, adtak egy nevet és telefonszámot, nagyon kedves segítőkész hölgy volt. Eredetileg azért mentem oda, mert azt hittem oda tartozom, de kiderült, hogy tévedtem.)
Az, hogy magánba mész-e az a te döntésed, én nőgyógyászhoz világ életemben magánba jártam, akinél szülni fogok, hozzá már hét éve, szóval nekem ez nem volt kérdés, de ha te nem vagy olyan kényes erre, bírod az államis körülményeket, akkor nem kell, meg lehet oldani nélküle.
Ajánlom egyébként a szegeden szül(t)ünk nevű csoportot a facebookon, sok infót lehet összeszedni onnan, szerintem hasznos belépni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!