Mehetek másik városban védőnőhöz, mint ahova a lakcímkártyám szerint tartozok?
Nyilván nem a te eseted a legegyszerűbb.
Pont azért kell odajárni ahol élsz, és a baba is, hogy a védőnőnek ne kelljen utazni még városon belül sem, csak a körzetbe járás elvárható tőlük.
Ahol élsz...
Mi egy kis faluban lakunk, ez is saját ház, de vettünk a városban egy nagyobbat, a lakcímkártyánk oda szól egyéb okokból, csak még felújítjuk, lakhatatlan.
Az itteni védőnő katasztrófa. Buta is, rossz tanácsokat is ad, mindenbe beleköt... szerettem volna lecserélni.
Behordanám a varosba emiatt a gyereket is nagyon szívesen, mert az ottani védőnőt ismerem, akihez az uj ház körzet szerint tartozik. Nekem is ő volt a védőnőm. Mégsem tehetem, mert a tenyleges tartózkodási hely szerintihez járhatunk csak
Ugyanis szúrópróba szerűen kijöhet a védőnő megnézni hogy élünk, mikor nem készülünk rá (nálunk 2x próbalkozott, nem engedtem be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!