Sankarea kérdése:
Lehet fehèrje vizelès fertőzèstől is ès a labor màr kimutatta volna(hètfőn)mielőtt tünetes lettem(pèntek)?
Figyelt kérdés
Utolsó (36 heti) laboromban a pozitív lett a cukor,(gdmes vagyok 150gr ch diètàn)kristàlyok jelenlète vizeletben(hàzidoki szerint vesèben homok)0,3lett a fehèrje ès enyhèn vizesedek is,màsnap mentem a vèdőnőhőz az ő teszt csíkjàn mind a 2negatív lett(cukor+fehèrje) a hàzidoki 3x3napi vèrnyomàs mèrèst javasolt h kizàrja a toxèmiàt.A vèrnyomàsom teljesen jó.Mai nap reggelre viszketett odalenn,zöldes hüvelyvàladèk jött .Ezt is említettem a hàzidokinak Ezèrt a hàzidoki tovàbb küldött a nődokihoz nem e valami fertőzès.
A bal vesèm 1hónapja begyulladt akkor antibiot kaptam rà hüvelyit is meg szàjon àt is.Előző 2 terhessègnèl is a vègig gond volt a bal vesèmmel(meg volt vastagodva,be volt gyulladva)
#Fehèrje vizelès
2021. márc. 26. 10:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!