Hogy vannak a terhesség alatt a laborvizsgatok? Mikor mit kell levetetni?
Figyelt kérdés
Igazából a napokban teszteltem pozitívat, 1 hetes késés után. Már a 2.babánk lesz, de az első 5 èves és abszolút nem emlékszem mi hogy van, csak hogy az elején sok mindent levettek, de hogy közben is volt ez az, cukorterhelés, stb.
Tudom hogy még bármi lehet és még ráérek, de covid miatt is meg egyébként szeretnék most előre tervezni, felkészülni.
2021. márc. 24. 12:13
1/3 anonim 

válasza:

Majd a vedőnő tájékoztat.Mire szeretnél előre készülni?
2/3 A kérdező kommentje:
Arra pl. hogy tisztan emlékszem hogy az elején valamikor le kellett vetetnem olyan dolgokat aminek hetek voltak az eredményei és a végén már izgultam, hogy nehogy pozitiv legyen (pl egy herpesz vagy toxoplazma) mert az káros hatással lehet a magzatra.
2021. márc. 24. 13:05
3/3 anonim 

válasza:

Itt nagyon szépen le van írva minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!