16 hetes terhesen milyen nőgyógyàszati vizsgàlat van?
8-as! Én ott kb az összes dokinàl voltam màr, őt nem ismertem, úgyhogy jó, hogy írod, hogy ő ilyen. :) Védőnő is csodàlkozott, hogy ilyen koràn miêrt néz méhszàjat.
Akkor szerinted nem akkora baj, ha azt kihagyom? Pár nap múlva kellene mennem, de sajnos úgy néz ki, hogy nem tudok elmenni.
10-es! De akkor a babàt is megnézte?
Nem aggódom, csak furcsa volt ez a "belső vizsgàlatos" megnevezés, rögtön ilyen NAV-os dolgok jutottak az eszembe róla. :D
Igen meg nézte. De nem sok kb 3 perc ultrahangal csak hogy rendesen fejlődik e.
Méhszáj vizsgálat nekem 36. Hétig minden alkalommal volt.
10 es voltam
13-as, igen, az lesz. :) Az még pont egybe fog szerintem már esni a 18-20 hetes uh-val.
Igazàból arra akartam kilyukadni, hogy ez mennyire kötelező vizsgàlat.
Kiskönyv szerint nincs hivatalos vizsgálat 16 hetesen. Orvos függő mikor hív vissza.
Gondnak ha minden rendben van szerintem nem gond. Csak minden képp hivd fel őket. És meg mondják mikor menj helyette.
16-os! Köszi!
Igen, mindenképpen hívom őket, mert új időpont kell akkor, most csak úgy nem lehet hozzàjuk menni. Még akkor legalàbb tud menni más helyettem.
Én amugy örültem, hogy havonta hivott vissza az orvos. Mindig megnyugodtam, hogy minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!