16 hetes terhesen milyen nőgyógyàszati vizsgàlat van?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy nincs (12 hetes genetikain minden rendben volt), de mondta, hogy menjek. Mit néznek ilyenkor?2021. márc. 13. 19:07
1/22 anonim válasza:
Semmilyen. 18-20. héten van második genetikai uh.
2/22 anonim válasza:
Konkrétan 16 hetesen nincs, de kb havonta szeretik látni az orvosok a kismamákat, szóval ha 12 hetesen voltál utoljára, akkor a 16. hét kb reális.
3/22 A kérdező kommentje:
Igen, én is így tudom. Màsodik terhességem, elsőnél is úgy volt, hogy a 12 hetes utàn a 18-20 hetes uh következett. Védőnő is csodàlkozott. Az asszisztensnő, akitől kértem az időpontot, ő sem értette mit akarok. De állítólag vmi "belső vizsgàlat", méhszàjat, ilyesmit néznek. Vajon mit akarhat? Lehet orvosa vàlogatja a vizsgàlatokat?
2021. márc. 13. 19:15
4/22 anonim válasza:
Magán? Mert ok tökmindegy behívnak havonta. Így kapjak a pénzt. Az allamiba nem hívogatnak feleslegesen. Uh meg csak 3 max 4 van.
5/22 A kérdező kommentje:
Nem magánba járok.
2021. márc. 13. 19:18
6/22 A kérdező kommentje:
Fehérváron a Család- és Nővédelmi központba jàrok, most először voltam a Dr. Schwarczingernél, ő hívott vissza (hàtha volt màr màs is nàla).
2021. márc. 13. 19:20
7/22 anonim válasza:
Lehet, hogy volt valami kisebb gond és azt akarja megnézni, papirodon biztos rajta van.
8/22 anonim válasza:
Én is hozzá járok, havonta van nála vizsgálat. Ugyanúgy vagyok mint te, most voltam a 12. heti genetikain, 2 hét múlva megyek kontrollra, nekem épp így jön ki, 10 hetesen voltam utoljára.
9/22 A kérdező kommentje:
7-es!
Megnéztem a papíromat, védőnő is, minden rendben van.
2021. márc. 13. 19:32
10/22 anonim válasza:
Nekem is havonta kellett mennem nőgyógyaszhoz, attól független hogy mikor vannak a genetikai uh-k. Szóval mentem havonta+a kötelező ez is sztk-s rendelésen. Kom.megyeben.
Nekem ilyenkor méhszájat nézte meg mindig rá nézett ultra hangal is hogy minden rendben e. Szóval ne aggódj biztos minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!