Azoktól kerdeznek akik valasztottan császárral szültek, hogy valasztottatok orvost?
Ismerős ajánlotta az orvost, aki 3-szor szült nála császárral. (De nem emiatt válaszottam őt.)
A 7. hónap körül utaltam rá, hogy nem tragédia, ha császár lesz a vége. Már akkor is nagy volt a babám, és még be sem fordult, így logikusan hangzott.
A szüléskor, mivel nem tágultam, és több, mint 4 kilós volt a kisfiam, egy percig sem hagyott a dokim szenvedni.
Negyed órás műtét után lett meg a kisfiam, gyorsan fel is épültem utána.
120 ezer volt.
Ilyesmit csak névtelen fórumon írunk le:)
1-es vagyok.
4. Kezdem észrevenni :D
5. Hát igen benn vagyok olyan mucsarocsogen szulok csoportba is, és figyeltem a posztokat, de pont csak azt kérdezi ott mindenki hogy ki nem csaszaroz, névvel meg nem szeretném ott megkérdezni.
Hát akkor megkerdem a nőgyógyászt legközelebb...
Olyan ismerős anyukát kérdezz, akiről tudod, hogy császárral szült.
Amúgy az se lett volna baj, ha hüvelyi úton születik a kisfiam, de nekünk jobb volt így.
Az meg, hogy ilyen gyorsan gyógyulok utána, álmomban sem gondoltam volna. A sebem is szép lett, alig látszik, minden más érintetlen odalenn.
(1-es vagyok.)
Sportolok ezerrel:)
Meg kell várni a teljes gyógyulást, addig csak az intenzív sétát mertem bevállalni. Kb. másfél év múlva kezdtem rendesen súlyzózni, kb. 2-3 hónap alatt jött vissza a formám. Az izmok emlékeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!