Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Más is aggódott úgymond...

Más is aggódott úgymond "alaptalanul" a genetikai vizsgálat eredménye miatt?

Figyelt kérdés
Semmi okom nincs rá igazából, hogy aggódjak ezen. Fiatal vagyok és egészséges, de valamiért ahogy közeledik az első trimeszteri genetikai vizsgálat, egyre többször eszembe jut és félelemmel tölt el, hogy mi van, ha nem egészséges? Nem akarom túlaggódni.
2021. febr. 1. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9 és en írok hülyeséget? Akkor csak egy szót mondok: hordozó! Nem kell senkinek sem betegnek lenni a családban ahhoz hogy bizonyos betegségek mégis felussek a fejüket.
2021. febr. 2. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Ugyan, ez tényleg h.lyeség. Valóban csak meg akart nyugtatni. Hány olyan ember van, akinek egyáltalán nincs a családjában down kóros, a gyereke mégis az lesz. Elméletileg ikrek is genetika útján foganhatnak. Na, a nővéremnek sikerült ikreket szülnie pedig sem családunkban sem a férje családjában nem voltak ikrek soha.
2021. febr. 2. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
Én már olyan megnyugtatást is hallottam orvos részéről, hogy akinek a családjában szültek a nők (anyja, nagymamája stb), az nyugodjon meg, neki is lehet gyereke. Érdekes megközelítés. :D Eddig úgy tudtam, mindenkit szült valaki. :D Mégis rengeteg meddő nő van. Azért tudnak hülyeséget mondani rendesen.
2021. febr. 2. 22:54
 14/14 anonim ***** válasza:
13 sírok. 🤣🤣
2021. febr. 3. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!