Akiknek 3 kiló vagy az alatti babájuk született és egészséges! Titeket is ennyit piszkáltak terhesgondozáson, meg utána?
Vékony típus vagyok genetikailag, ilyen az anyukám, és a nagyim is. Én 2500 g körül születettem, a fiam 2920 volt, a lányom 2150 a 38. héten, de nála volt egy kis gond a végén a lepénnyel is. Most 2400 g-ra saccolják a 36 hetes babámat, és ki vannak akadva, hogy biztos dohányzom, iszom, vagy ki tudja mit csinálok. (Semmit.) Egyébként jó az áramlása, arányos baba, fejlődik szépen, de nem lesz 4 kiló ő sem, márpedig mostanában úgy tűnik, az számít "normálisnak".
A nagy gyerekeim is magasak és vékonyak. Ovis korukban miattuk is kaptam az osztást, hogy etessem őket rendesen, pedig ugyanúgy esznek, mint bárki más, sőt, a kamaszom most kábé még kétszer annyit...
El vagyok keseredve, hogy mindig magyarázkodnom kell, és kíváncsi vagyok, van-e ilyen másnál is.
Engem piszkáltak a második születése után. Az első babám 3600gramm volt- a második meg csak 2400. Így mindenki falhoz szögezett kb, hogy miért lett ilyen kicsi? Állandóan mit ette, dohányoztam-e, stb stb. A végén tisztára magamra vettem, hogy csakis miattam lehet- aztán jó kis depresszióba estem...
de szépen fejlődött, semmi gond nem volt.
A harmadik gyerekem meg 2850gramm volt.... szóval a kérdés ""HOgy lett az első ilyen nagy?""-ra változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!