Hány hetes kismama lehetek ekkor?
Jövő héten kedden, szeptember 22-én megyek orvoshoz. Hány hetes leszek akkor, és mire számíthatok: mit fog látni a doki?
Utolsó menzesz aug.15-én jött meg, és szept. 11-én teszteltem pozitívat. (Augusztus 22-ei együttlétből foganhatott)
Köszönöm, ha valaki segít elmagyarázni, hogy kell kiszámolni!
Augusztus 15-től kell számolni
4 +4 napos vagy ma
Hány naposak a ciklusaid?
Baromi hamar fogant..
Nekem 25-6 napossal is a 9. Nem a 7. Napon..
5+3 leszelkedden
Nagyon kis eséllyel fog a korai fogantatás ellenére is szívhanhot látni.
Vissza fog hívni 1 de inkább 2 héttel későbbre.
5 hetes és 3 napos leszel.
Mindkét terhességemnél 6 hetesen mentem. Akkor méhen belüli, élő embriót méhen belül állapított meg hüvelyi ultrahanggal, kaptam róla képet. A méhnyakrák szűréshez is vett le kenetet.
Boldog babavárást kívánok!
Igen, valóban hamar foganhatott, nem is gondoltam, hogy pont ez a ciklus lesz sikeres. 😊🙏
Engem már az is megnyugtat, ha megtalálja és jó helyen lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat, jókívánságot! 🤗
Nekem ugyanolyan volt, mint máskor, jó hosszú 7 napos, abból 4 "piros" nap az elején.
Szeptember 11-én csináltam X-epil tesztcsíkot először, aztán Clearblue-t is aznap, ami 2-3 hetet írt.
Amúgy a doki is az utolsó mensitől fogja számolni, őket hidegen hagyja az ovu napja... (tapasztalat 🤷)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!