Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 26 hetes kismamaként mekkora...

26 hetes kismamaként mekkora volt a haskörfogatod?

Figyelt kérdés

Olyan hatalmasnak érzem magam, pedig nem híztam, nem zabálok, oda kell figyelnem mit eszek, mert inzulinrezisztenciám van. Alapból volt egy kis hasam, 94centivel indultam és 64kilóval. Most 112 centi a hasam, köldöknél mérve (nem ikrek), súlyom 66.5.

Másnak mennyi volt ekkortájt a hasa?

2020. febr. 10. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én egyszer nem mértem, de a védőnő sem.
2020. febr. 10. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Mivel a kiinduló állapot más, tökéletesen irreleváns az információ. Egyébként nekem nem is méregette senki, egyik gyerekkel sem. Szépen kerekedtem, a gyerekek mozogtak rendesen, ennyi számít.
2020. febr. 10. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem a védőnő is méri rendszeresen.
2020. febr. 10. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
62%

Nekem sem méri.

Nincsen túlsúlyom, 6.5 hósan óriasi a hasam, magas is vagyok. Egy hordó leszek a végere, amit gurítani kell majd 🤣

2020. febr. 10. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem merte senki soha. Nekem eszembe se jutott hogy magamnak merjem. Pedig most szültem.
2020. febr. 10. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is mérte a védőnő, és én is megmértem még a szülésem reggelén, akkor 98 cm volt. Mondjuk én nagyon vékony is voltam/vagyok, lapos hassal. 47 kg-val kezdtem, 58-cal szültem.
2020. febr. 11. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
De most a hasad körfogata miért ennyire fontos? Nem azért nő mert hízol, hanem hogy legyen helye a babának. Én is egyébként nagynak látom a hasam, de minden mást "csinosnak" és a 22. héten azt mondta a doki mikor lemérte, hogy tökéletes 22 hetes méretű has. Lefogyni ebből úgyse tudsz, alapból nem híztál szóval nem tudom ezen most miért kell stresszelni.
2020. febr. 11. 00:35
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom centibe, de 7 hoig alig látszott. Aztán lett hatalmas a hasam 😂🤷‍♀️
2020. febr. 11. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!