Ez mindenhol így van?
8 hetes terhes vagyok. Fogadtam egy orvost egy vidéki kórházban.
A magánrendelését az SZTK-ban tartja. Felhívtam egy időpontért. Tegnap fél egyre voltam beírva. Odamentem és 18 kismama volt előttem!!!
Este 6-kor kerültem sorra. Mivel 40km-re lakunk így úgy voltam vele, hogy várok. Kiderült, hogy mindig ezt csinálja a doki. És hozzáteszem vidéki viszonylatban elkért 22000-t egy ultrahangért.
Folyamatosan cigizni járkált ha kell ha nem. El sem magyarázott semmit normálisan mert sietett. Nem éri meg. Úgy döntöttem máshoz megyek. Minden nőgyógyász ilyen hiába fizetsz?
Nem. Normális orvos eleve nem kér pénzt, ha az sztk-ba hív.
Az időpont kicsit más dolog. Egy nőgyógyásznál várható némi csúszás, mert pl: bármikor elhívhatják műteni vagy szüléshez, de a tiédnél ez se stimmelt.
Szerintem keress másikat.
Ha magánrendelésre megyek a dokimhoz, ott eddig max 10 percet vártam, de leginkább semennyit. Ha a kórházba mentem hozzá időpontra, vagy úgy hogy hívjam amikor odaértem, akkor volt hogy 1-1,5 órát vártam, de az meg ugyebár nem fizetős, meg nyilván volt más dolga is. Eleve fura ez az sztk-ban magánrendelés dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!