19. hetet betöltöttem és nem forgolódik a babó a pocakomban. Ez bajt jelent?
Kicsi mozgásokat már 1,5 hete érzek, de mindig úgyan abban a pozícióban dudorodik ki a hasam. A legutóbbi UH-n is ugyan abba a pozícióba fészkelte be magát (feje bal oldalamon, popója jobb oldalon). Az orvos annyit mondott, hogy ő sem tudja miért nem mozdul el, pedig minden rendben van Hála Istennek!
Van itt valaki, akinek szintén nem izgett mozgott a baby?Miért nem forgolódik? Talán baj lehet?
Szia ne aggódj! Biztos forgolódik csak te még nem érzed! Nekem azt mondták mivel első baba hogy max a 22.hétig éreznem kell az is számít hol helyezkedik el a méhlepény! 17héten éreztem ilyen kis buborékolást kis rángatózás szerűséget. Azóta szép nagyokat rugdos szemmel láthatólag!
Még van időd ne aggódj. Este feküdj le nyugodtan esetleg egyél valami édeset nekem mindig bevált ha aggódtam mert nem mozgott :)
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!