Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 19. hetet betöltöttem és nem...

19. hetet betöltöttem és nem forgolódik a babó a pocakomban. Ez bajt jelent?

Figyelt kérdés

Kicsi mozgásokat már 1,5 hete érzek, de mindig úgyan abban a pozícióban dudorodik ki a hasam. A legutóbbi UH-n is ugyan abba a pozícióba fészkelte be magát (feje bal oldalamon, popója jobb oldalon). Az orvos annyit mondott, hogy ő sem tudja miért nem mozdul el, pedig minden rendben van Hála Istennek!

Van itt valaki, akinek szintén nem izgett mozgott a baby?Miért nem forgolódik? Talán baj lehet?

2020. aug. 17. 07:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne aggódj. Nem olyan nagy még, hogy érezned kellene a forgolódását. Sőt...van bőven helye még hozzá.
2020. aug. 17. 07:35
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Szia ne aggódj! Biztos forgolódik csak te még nem érzed! Nekem azt mondták mivel első baba hogy max a 22.hétig éreznem kell az is számít hol helyezkedik el a méhlepény! 17héten éreztem ilyen kis buborékolást kis rángatózás szerűséget. Azóta szép nagyokat rugdos szemmel láthatólag!

Még van időd ne aggódj. Este feküdj le nyugodtan esetleg egyél valami édeset nekem mindig bevált ha aggódtam mert nem mozgott :)

25hkm

2020. aug. 17. 07:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok! Most megnyugodtam :)
2020. aug. 17. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Első babámat a 20.hétig nem éreztem egyáltalán. Már kétségbe voltam esve. Utána is csak rúgásokat pár hétig.
2020. aug. 17. 08:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor van még nekik hely ilyenkor bőven a pocakban :) csak egész éjszaka olyan egy pozícióba éreztem, nagyon vékony vagyok így meglátszik a kis kidudorodás. Köszönöm szépen a megnyugtatást! :)
2020. aug. 17. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
18. hétben vagyok, én is nagyjából ugyanazon a helyen érzem és nem mindig. De mozog, mert ha magzati szívhang figyelővel hallgatom, észlelem. Még valóban kicsi, később jobban lehet majd érezni. Első gyermekemet 20 hetesen éreztem először.
2020. aug. 17. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!