Akiknek 3 évet betöltötte a gyereke, viszont nem ment oviba, csak 4 évesen, mi volt az ok?
Természetesen nem olyan gyerekre gondolok, aki tanév közepén tölti a 3mat, hanem aki aug 31-ig
Tudom hogy nyomós ok kell hozzá esetleg valami papír? Miért döntöttél így, hogy jobb, ha halaszt 1 évet?
Augusztus 30-ai és idegrendszeri éretlenség miatt nem lett időben szobatiszta (meg egyébként is gyógytornára járt, ami ovi időben volt). Ezért halasztottunk.
Itt hiába nem írja elő a törvény a szobatisztaságot, nem fogadták volna az oviban. Mivel itthon voltam veszélyeztetettként, megoldottuk.
Kellett papír a védőnőtől illetve egy írásos kérelem a jegyzőnek címezve, amit az ovi továbbított.
Köszönöm a válaszokat
#2es válaszoló: nektek van az idegrendszeri éretlenségről papírotok?
Kedves kérdező!
Nálad mi az ok amiért nem szeretnéd még vinnni?
2 es!
Miben nyilvánul meg az idegrendszeri éretlenség?Mik a tünetek?
Kedves utolsó!
A szobatisztaságon kîvűl más tünet nem volt?
Mint pl késői beszéd,hisztik,ilyesmik?
6, nála abban, hogy minden téren megkésett volt a fejlődése. Mozgásfejlődés, beszédfejlődés, szociálisan. Szenzoros tünetei is voltak.
3 hónapos kora óta kapott fejlesztést (ezzel együtt is csak 1,5 éves kora után indult el és 2,5 évesen kezdett szavakat mondani...), 3 éves korára még nem érte be annyira a többieket, hogy ovit kezdhessen.
3 év 8 hónaposan lett szobatiszta, 4 évesen kezdte az ovit és akkora már nem volt látványos a különbség.
Kedves 9 es!
Ez nagyszerű,hogy igy utolérte magát.
Az én kislányom is mindenben késett eddig most tölti a 2 évet.16 hósan kezdett járni,szavakat még nem mond.Ő is szenzoros is.
Én igazából az autizmustól félek,de ahogy olvasom az idegrendszeri éretlenségnek is vannak hasonló tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!