Akiknek 3 évet betöltötte a gyereke, viszont nem ment oviba, csak 4 évesen, mi volt az ok?
Természetesen nem olyan gyerekre gondolok, aki tanév közepén tölti a 3mat, hanem aki aug 31-ig
Tudom hogy nyomós ok kell hozzá esetleg valami papír? Miért döntöttél így, hogy jobb, ha halaszt 1 évet?
3 évesen bölcsibe ment. Nem volt szobatiszta, nem beszélt. Nem hivatalos diagnózisa van autizmusról.
2019 januárban ment bölcsibe, szeptemberben meg oviba. Márciusban töltötte be a 3 évet.
(a bölcsibe kerülve pár napon belül megszólalt, augusztusban elhagytuk a pelust is.)
Szerencsés felzárkózott ebben a 2 dologban. Sok probléma van most is, főleg így, hogy nem járhat most közösségbe, de ez van. Sajnos nem tud beilleszkedni egyáltalán..
10-11, én nem gondoltam sose arra.
A neurológus igen, azért küldött neuropszichológushoz, de nem erősítette meg a gyanúját.
Furcsa kislány, tény és való. Az ovistársai is annak tartják, de ennek ellenére beilleszkedett, szeretik.
Nem lehet mindenki ugyanolyan.
Értelmes, okos, mellette borzasztóan makacs és nehezen kezelhető.
A szenzoros tüneteinek nagyrészét "levetkőzte". Dühkitörések gyakoriak (de nem erőszakos másokkal és adhd-t se igazoltak), de már nem szenzoros okból. Elképzelhető hogy minimálisan érintett, de azon túl hogy támogatjuk a beilleszkedését és továbbra is jár fejlesztésre (most sajnos nem), nem kutatunk tovább ilyen irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!