Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » János kórhaz- Dr. Varga Anikó...

János kórhaz- Dr. Varga Anikó milyen orvos?

Figyelt kérdés
Nem szeretnek orvost fogadni szuleshez,terhesgondozasra is sztk-ba szeretnek jarni.
2020. júl. 15. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Van a szülészetnek facebook csoportja. Kérdezd ott.
2020. júl. 15. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem az egyetlen orvos akit én ott elkerülnék ott az ő. Egy bunkó, empátia nélküli, dolgozni nem szerető nő.

Ettől függetlenül vannak akik elégedettek vele, de közülük is sokan aláírják, hogy a stílusával vannak bajok.

A János kórház fb csoportjában ő az egyetlen akiről negatív véleményeket lehet olvasni. De ha kiírod oda a kérdést a legtöbb negatívat valószínűleg privátban kapod majd.

2020. júl. 15. 12:31
 3/4 anonim válasza:
49%
Dr. Varga Anikóhoz jártam terhesgondozásra. Precíz és alapos volt. Minden vizsgálatot lelkiismeretesen elvégzett. A szükséges vizsgálatokról tájékoztatott. Az összes kérdésemre megfelelő és érthető választ kaptam. Ajánlom mindenkinek. Örülök, hogy hozzá jártam terhesgondozásra. Szerencsére úgy alakult, hogy nála szültem. Ő vezette le a szülést, ami pozitív élmény volt hála neki. Folyamatosan mondta mi történik, kérdezett hogy érzem magam. Kedves volt, odafigyelt rám. Segítette a szülés folyamatát, hogy gyors legyen és gátvedelemmel záruljon. Én biztonságban éreztem magam, odafigyelt rám.
2022. jún. 2. 22:03
 4/4 anonim válasza:

Én rendkívül hálás vagyok a doktornőnek, tudom ajánlani. Ő volt az, akinek köszönhetően fény derült az inzulinrezisztenciámra - amit soha másik orvos előtte nem javasolt, hogy ki kellene vizsgáltatni! Más jellegű vizsgálatra mentem hozzá, de ő rám nézett és ajánlotta, hogy attól függetlenül ezt is meg kellene nézni.

Az életminőségem jelentősen javult és fogytam 30 kg-t! Köszönöm

2023. júl. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!