János kórhaz- Dr. Varga Anikó milyen orvos? Elsosorban terhesgondozas erdekel.
Figyelt kérdés
Nem szeretnek dokit fogadni szuleshez (Janos korhaz), terhesgondozasra is sztk-ba szeretnek jarni.2020. júl. 15. 10:46
1/4 anonim válasza:
Soha, semmilyen körülmények között a közelébe se menj, ha jót akarsz!
A Jánosban minden orvos 1000%-al jobb nála. Nála arrogánsabb, türelmetlenebb, undokabb orvos nem létezik.
2/4 anonim válasza:
#1. Hát, nem tudom. 96 értékelésből ,majdnem maximum....
3/4 anonim válasza:
#2-es Menj fel a Jánosban szülök Facebook csoportba, és névvel arccal fogják szidni, mint a bokrot. Lehet, hogy a magánrendelőben normális.
4/4 anonim válasza:
Dr. Varga Anikóhoz jártam terhesgondozásra. Precíz és alapos volt. Minden vizsgálatot lelkiismeretesen elvégzett. A szükséges vizsgálatokról tájékoztatott. Az összes kérdésemre megfelelő és érthető választ kaptam. Ajánlom mindenkinek. Örülök, hogy hozzá jártam terhesgondozásra. Szerencsére úgy alakult, hogy nála szültem. Ő vezette le a szülést, ami pozitív élmény volt hála neki. Folyamatosan mondta mi történik, kérdezett hogy érzem magam. Kedves volt, odafigyelt rám. Segítette a szülés folyamatát, hogy gyors legyen és gátvedelemmel záruljon. Én biztonságban éreztem magam, odafigyelt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!