Nem késtem még el a laborvizsgálatokkal?
Figyelt kérdés
Június 25-én állapították meg nálam a terhességet, de annyira rosszul voltam azóta, hogy a lakást sem tudtam elhagyni, nemhogy elmenjek a védőnőhöz/háziorvoshoz. Ma kaptam időpontot a védőnőhöz jövőhétre, amikor már a 11. hétben leszek, és még ki tudja utána mikor tud fogadni a háziorvos, és mikor jutok el a laborvizsgálatokra. Nem késtem még el nagyon? Félek, hogy ezeket már rég le kellett volna tudnom. Köszi2020. júl. 13. 11:34
1/6 anonim válasza:
Nem késtél. Én a 14. héten csináltattam ezeket, nem dőlt össze a világ, senki nem szólt semmit.
2/6 anonim válasza:
Én a 25. héten voltam a háziorvosnál. Örült, hogy mentem. :) Ennyi. Ne aggódj.
3/6 anonim válasza:
Nem. De 12 hetes genetika rá van időpontod? Mert nálunk egy héttel előre már tuti nem kapsz.
4/6 anonim válasza:
Én 12+4 napon voltam először laborban és genetikai UH-n. Senki nem szólt érte. Házi orvosnál még nem is voltam. Én is a 10.hét végén voltam a védőnőnél, ő sem szólt semmit, hogy miért csak most megyek.
A 12.heti genetikai viszont fontos, hogy időben legyen.
5/6 anonim válasza:
Laborom megvolt 10dik hetre, azon kivul semmi
Vedononel majdnem 14 hetesen voltam eloszor, haziorvos meg nem latott. Genetikairol is lemaradtam volna, nem sejtettem, hogy ilyen kesore kapnek idopontot, igy azt maganban csinaltam, 12+6 napon.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megnyugtattatok. A genetikai uh-t magánban terveztem egyébként is, de még jó hogy szóltatok, mert 3 hét múlvára volt már csak szabad időpont, erre nem is gondoltam volna.
2020. júl. 15. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!