Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Tehet olyat sztk-s orvos,...

Tehet olyat sztk-s orvos, hogy nem vállalja a terhesgondozást?

Figyelt kérdés

Kövér vagyok, ez vitán felül áll, tudom én is. Későbbre terveztük a babát, amikor már lefogyok, de előbb jött. Ez már így alakult, mi ennek ellenére szeretnénk a babát, közben pedig egy okosan összeállított diétát tartanék terhesség alatt.

A gond az, hogy a körzetileg illetékes nőgyógyász kijelentette, hogy ő ekkora túlsúllyal nem vállal el engem. És finoman, de egyértelműen utalt rá, hogy nekem sem kellene vállalnom ezt a babát.

A körzetben nincs más, aki gondoz kismamákat. Ma elmentem egy másik kerületbe, ahonnan szintén elküldtek, hogy a saját betegeiket sem győzik és menjek a körzetembe. Ilyenkor mit csináljak, ha senki nem fogad? Annyira elkeseredtem, hogy már arra is gondoltam, hogy meg sem érdemlem ezt a babát és talán tényleg nem kellene megtartanom.

2020. jún. 24. 08:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az még csaj hagyján hogy egyből mennék a betegjogi képviselőhöz, de úgy elküldeném a halál fasz.ára hogy nem állna meg a lábán. Sok mocskos orvost láttam már, de ez viszi a prímet mind közül.
2020. júl. 3. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet még nem hallottam, ez hihetetlen... Megalázó és elszomorító!! Undorító az ilyen doktornak nevezett valaki.

Két kisfiam van, az elsővel 113kg-val, másodikkal 106kg-val mentem szülni. +25 és +30kg jött fel velük. De soha semmilyen kellemetlenség nem ért emiatt.

2020. júl. 22. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!