Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Akinek gdm ( cukorbetegség)...

Akinek gdm ( cukorbetegség) alakult ki terhesség alatt, mennyit mér étkezések után?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy reggeli éh 6 alatt, de mégjobb ha 5.5 alatt marad. Étkezések után 1 óraval pedig 7 alatt.

A terhelésen a 120' 7.4 lett, emiatt diétára fogtak. További vizsgálatok nem lettek csinálva a mostani járvány miatt.

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen értéktől számít kórosnak? Ha néha felugrik magasabbra a cukor, az mennyire baj? Ha tartósan magas, azt tudom hogy nem jó. De mégis mennyire magastól van nagyobb hatása a babára nézve?

Egy nem cukros kismamának mennyi a vércukorszintje étkezések után? Ha egyáltalán van olyan aki ugy nézi.

Köszönöm a válaszokat.

(Mielött kioktatna bárki, 35 hetes vagyok most, 24. hét óta tartom a diétát, tudom mit hogy lehet, mit nem, csupán kíváncsi vagyok. )

2020. máj. 13. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:

7 felett minden érték kóros. Nincs tűréshatára.

Terhességi cukorbetegség fb csoportban részletesen leírják a következményeket.

8,2 volt a legmagasabb, amit mértem még a diéta kitapasztalása alatt.

2020. máj. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!