Kismamák, titeket ellátnak megfelelően?
Nekem is a háziorvosom van teljes frászban🙄 ő már a vérvétellel is variált, hogy csak sürgős eseteket látnak el. Aztán nagy nehezen mégis megcsinálta.
A nőgyógyászom ugyan úgy megtartja a rendeléseit, ugyan úgy felveszi a telefont ha hívom, a 12 hetes vizsgálat a kórházban ugyan úgy zajlott, mint anno az első terhességemnél, annyi, hogy a kórház bejáratában ellenőriztek.
Csak a védőnő meg a háziorvos variálnak állandóan. Gyakorlatilag elérhetetlenek.
Nekem is Leiden mutációm van, és amint kiderült hogy méhen belül van a baba a nőgyógyász azonnal írta is ki a szurit. És én nem voltam Hematologusnál sose.
Mondjuk ez még januárban volt, februárban kértem a nőgyógyásztól javaslatot is (nem fogadott orvos) és azt is adott, azóta a háziorvos írja fel.
Most a járványos helyzetbe csak be kellett telefonálnom és írta is ki e-receptre 90%os támogatással.
Debrecenbe lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!