Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kismamák, titeket ellátnak...

Kismamák, titeket ellátnak megfelelően?

Figyelt kérdés
Pár hónapja derült ki hogy leiden mutációm van , akkor azt mondták nem kell vele különösebben foglalkozni, kivéve várandósság alatt. 5 hetes vagyok , szerencsére a nőgyógyászom fogad jövőhéten de a szurit nem tudja nekem felírni amíg hematológusnál nem voltam. Hívtam a háziorvosomat erre össze-vissza beszélt hogy neki nem volt még ilyen betege , ő ezt nem tudja hogyan kell kezelni, majd megkérdez valakit és hívni fog!? Vártam 2 napja semmi. Hívtam nem veszik fel a telefont sem. A megyei kórházban kizárólag akut betegeket látnak el nincs szakrendelés. Magán hematológust sem találok. Már volt egy vetélésem nagyon aggódok nehogy baj legyen. Felháborító a helyzet.
2020. ápr. 8. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a háziorvosom van teljes frászban🙄 ő már a vérvétellel is variált, hogy csak sürgős eseteket látnak el. Aztán nagy nehezen mégis megcsinálta.

A nőgyógyászom ugyan úgy megtartja a rendeléseit, ugyan úgy felveszi a telefont ha hívom, a 12 hetes vizsgálat a kórházban ugyan úgy zajlott, mint anno az első terhességemnél, annyi, hogy a kórház bejáratában ellenőriztek.

Csak a védőnő meg a háziorvos variálnak állandóan. Gyakorlatilag elérhetetlenek.

2020. ápr. 8. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Az is legalább olyan felháborító, hogy valaki ilyen betegséggel és előzménnyel egy világjárvány kellős közepén esik teherbe. Persze itt akik hetek óta mondják, hogy lehetőleg ne most essen teherbe senki, mert nem lesz ellátás, az volt a gonosz, rosszindulatú rémhírkeltő.
2020. ápr. 8. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Magánban nekem eddig még mindent megcsináltak, 14 hetes vagyok, lassan 15. Medicover biztosításom van. Rohadt drága, de most összeteszem a két kezemet, hogy fizettem.
2020. ápr. 8. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is Leiden mutációm van, és amint kiderült hogy méhen belül van a baba a nőgyógyász azonnal írta is ki a szurit. És én nem voltam Hematologusnál sose.

Mondjuk ez még januárban volt, februárban kértem a nőgyógyásztól javaslatot is (nem fogadott orvos) és azt is adott, azóta a háziorvos írja fel.

Most a járványos helyzetbe csak be kellett telefonálnom és írta is ki e-receptre 90%os támogatással.

Debrecenbe lakom.

2020. ápr. 9. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!