Reni 28 kérdése:
Akkik mostanában lettetek terhesek, hogyan kaptátok meg a kiskönyvet?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 21:09
1/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy a 12 hetes genetikai uh után adnak csak kiskönyvet.
2/10 anonim válasza:
A védőnő ideadta. Még a 12. heti uh előtt egy héttel találkoztunk először.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. ápr. 3. 10:28
4/10 anonim válasza:
Szegeden is a 12. heti uh után ad majd kiskönyvet!
6/10 anonim válasza:
#5-ös. Hmmm. Én múlt hét pénteken beszéltem a védőnőmmel és azt mondta, hogy majd akkor ad. Csak 7 hetes terhes vagyok most. Lehet ez az új módi most a vírus miatt. Előző terhességemnél én is bőven a 12 hét előtt megkaptam de most nem fogom.
7/10 anonim válasza:
Nem mindegyik védőnő ugyan olyan , valaki ragaszkodik ahhoz hogy a 12 hetes uh előtt meglegyen , valaki csak utána adja. Én 12 hét előtt kaptam meg 2 nappal hogy tudjam vinni magammal a 12 hetes uhra. Most 19 hetes vagyok. Biztos a virus is befolyasolja most a védőnői találkozásokat.
8/10 anonim válasza:
Amikor a doki megállapította a terhességet,7-8 hetes gravidát írt a papírra,utána felhívtam a védőnőt,adott időpontot következő hétre. Na de pont akkor jött a járvány helyzet,így felhívtam mi legyen. Mondtam neki hogy első alkalommal mennék,a kiskönyvért,azt mondta akkor menjek be most,épp ott van,gyorsan megcsináljuk. Mert hogy ez sürgős,fontos dolog. Egyébb esetben nem fogadna. Még a családlátogatást is elhalasztotta,mondta hogy ráér a járvány után.
9/10 anonim válasza:
Az első ultrahang után mentem (8+3 hetesen) felhívtam, egyeztettünk időpontot és kiállította ott helyben a kiskönyvet, meg rengeteget beszéltünk. Ez kettő hete volt vidéken.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek 😊
2020. ápr. 10. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!