Így is adni fog a védőnő kiskönyvet?
Győrt nem ismerem :) de tudtommal a védőnő akkor adja ki a kiskönyvet, ha a doki látott az UH-n szívhangot, és ad egy papírt, hogy élő a terhesség.
Szerintem hívd fel a védőnőt, hogy mennél, mert szorít az idő. És utána már ma kérj időpontot a 12. heti genetikai ultrahangra (amit sok helyen nem a magándoki végez, hanem a kórházba kell menni). Gyanítom, nem csak hétfőn van bent, hiszen nem csak a terhesekkel foglalkoznak.
Én 11+5 voltam amikor megcsináltattam a teljes labort. A kutya nem szólt érte. Nekem az aug 20 körüli szabadságok miatt jött ki ilyen szerencsétlenül. 8 hetesen voltam nődokinál, 11+3 naposan védőnőnél, 11+4 háziorvos, és 11+5 beutalóval vérvétel.
Aztán 1 héttel később 12+3 körül genetikai UH, kombinált teszt.
Rendben volt ez így.
Csak reagálnék
8 hetesen kértem időpontot kombinált tesztre
Csak 13+6 napra kaptam
Czeizelben pedig csak várólistára kerültem.
1,5 éve következő hétre jutott időpont bárhova..
Most indokolt szívUh-ra is alig jutott
Kiskönyvet élő terhességre adnak ki, ami uh-gal igazolt szívcsőpulzálást jelent.
a HCG nem igazol, hiszen extrém esetben cysta is termelheti
Igen, igazuk van a többieknek. A 12. heti UH-ra én is a 8. héten kértem időpontot, amikor a nődokinál jártam.
Legutóbb a 18 hetesre nem kaptam a magánrendelőbe (3 hétre rá kérte volna) ahova járok, helyette a Czeizelbe mentem, ott szerencsém volt, simán volt időpont, válogathattam volna.
Szóval ezekkel a fontosabb UH-kal érdemes jó előre foglalkozni. Még ugyan nem voltál nődokinál, de én már ma foglalnék időpontot a helyedben. Ha ne adj isten, valami rosszul alakul, akkor még mindig le tudod mondani az időpontot, de ha meg minden szuper (reméljük :)), akkor már be vagy biztosítva és van hova menned. Ez a vizsgálat nagyon fontos, nem kéne kicsúsznod az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!