Kell e szülő ahoz hogy meg vizsgáljanak hogy terhes vagyok-e?
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy ha kiskorú vagyok akkor a nőgyogyászhoz kell a valameik szülőm ,hogy ki derüljön ,hogy kis babát várok vagy sem??
Mert még ameddig nem biztos semmi nem akkarom mondani senkinek!
juniusba toltom a 18at!
egyik tesztem pozitiv masik negativ!
de szédülök meg folyamatos hányingerem van és ha sima vizet iszok azt is fel böfögöm! ?

Hú, de dolgozik az önérzet a kész, érett 17 évesnél...
Kicsilány, mi lesz ha a párodat valaha kirugják a munkahelyéről és kiesik az egy darab fizetésetek is egy időre? Szoktál azért néha újságot olvasni? Itt van a küszöbön a következő gazdasági világválság, ami minden valószínűség szerint sokkal durvább lesz, mint a 2008-as. És erősen fogja érinteni a kisemberekt, képzetlen tömegeket érettségid azért meg van? Ha a párod nem orvos, ügyvéd, vagy politikus, vagy nincsenek jelentősebb megtakaritásaitok, ami három emberre eléh pár hónapra, akkor nagy az esélye, hogy kerülhettek nehéz helyzetbe és nem is az olyan távoli jövőben, mint te azt hiszed...
Szüljél nyugodtan anyám, hiszen demokrácia van, sajnos a gyerek vállalásban nem mérik, hogy ki szül a semmire és ki nem. De egész életedben eltartott kislány akarsz lenni, vagy ha párod megunja a heti 60/70 óra munkát, akkor egydülálló anya? Szüleid nem hiába vittek már el egyszer abortuszra. Nem tanultál belőle?
Érettebb lettél az elmúlt félévben?
A fog.gátló tabletta meg nem cukorka, hogy elfelejtem bevenni. 12 órát átaludsz és utána se rémlik, hogy valamit elfelejtettél?

Azt a mindenit... Hát eszed a nincs, de magyarul sem tanultál meg irni. Nem kell hozza szülő, de neked gyerek sem kell. Előbb fejezd be az iskolát! Bár ilyen helyesírással... Nyugodtan pontozz le.
A születendő gyerekedet sajnálom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!