Hibàs az Angelsounds készülék, vagy mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
16. hétben vagyok, és màr kb 2 hete megtalàltuk a babócàt, de csak a telefonon lévő appon szàmokkal kiírja a pulzust, azt is 2-3 percig. A sajàt szívverésemet sem méri rendesen, csak arra a pàr màsodpercre. A készülékkel lehet baj, vagy mi lehet?2020. febr. 15. 20:11
1/3 anonim válasza:
Hát megmondom őszintén, én a helyedben nem stresszelném magam ilyen kütyükkel. Kicsi még a babád, simán lehet, hogy máshogy helyezkedik és úgy nem találod meg, aztán meg csak aggódsz. Persze ettől még lehet hibás is, de ha amúgy minden rendben van, akkor felesleges is szerintem.
2/3 A kérdező kommentje:
Amúgy minden rendben, azért néha megnyugtató, ha elővesszük és megtaláljuk két vizsgàlat között is.
2020. febr. 15. 21:32
3/3 anonim válasza:
Nekem is van Angelsounds, mondjuk telefonos appom nincs hozzá, a régi módszerrel, fülessel hallgatom :) A nődoki azt mondta, hogy azzal csak akkor lehet megtalálni a szívhangot, ha a baba háttal fekszik kifele, tehát ha kifelé nyomja a hátát. Ő is ezt mondta, hogy felesleges stresszeltetni magam vele. Most 27 hetes vagyok, de néha jólesik meghallgatni, viszont van,hogy a szívhang még nincs meg, de a hasam hullámzik, ahogy Bébikém menekül előle :) nem szereti, rendszeresen arrébb úszik, ha közeledek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!