Nőgyógyász azonnal meg tudja állapítani a hüvelygombát, bakteriális fertőzést?
Nem tetszik a hüvelyfolyásom szaga, holnap meg akarom vele nézetni (pont holnapra van időpontom). Kérdés, hogy azonnal látja valami indikátorral, vagy ő is elküldi valahova a kenetet?
(Ilyen Canestestet ne ajánljatok, egyszer már vettem, nesze semmi fogd meg jól, mert bacinál egyértelmű lenne, ha elzöldül, de gomba esetén is sárga marad, ami esetén a tájékoztató a túrós hüvelyfolyást szajkózza. Bezzeg évekkel ezelőtt mikor volt hüvelygombám, akkor a viszketés volt a tünet, nem a túrós folyás. Plusz orvosságot is a doki tud írni, ezért nem érdemes otthon kitalálni mi bajunk.) 23 hkm
Ahogy előttem is írták, biztosan csak kenettel lehet megmondani. Én viszont még sosem voltam olyan nőgyógyásznál, aki kenetet vett volna ilyen esetben. Elmondtam a tüneteket, és arra írtak fel valamit. :(
Egyedül egy BŐRGYÓGYÁSZ csinálta azt, hogy kenetet vett és helyben megnézte mikroszkóp alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!