NST-re kell vinni vizeletet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem hogy nst-re kell vizeletet vinni? Holnap reggel kell mennem az elsőre, de sajna elfelejtettem meg kérdezni hogy kell-e. Előre is köszönök minden választ!
2020. jan. 16. 22:19
3/9 anonim válasza:
Nem kell vizelet nst-re . Nekem javasolták, hogy vigyek gyümölcslevet, csokit, hogy mocorogjon a baba.
4/9 anonim válasza:
Nekem kellett vinnem 😄 vagy csak álmodtam?!
5/9 anonim válasza:
Ha vérvétel is lesz (tipikusan 36. héten kezdik az NSTt és akkor szoktak még egy labort csinálni), akkor kell. Ha csak NST, akkor nem.
7/9 anonim válasza:
Nekem magándokinál helyben kellett pisilni minden alkalommal, nst-n is.
Most sztk-ba járok..
Itt nem nézik sosem, nst-n sem.
/ védőnő minden alkalommal viszont/
8/9 anonim válasza:
Igaz nem mostani a kérdésed, de leírom.
Nekem a dokimnál a magánrendelőben mindig kellett pisilnem.
Túlhordás miatt, a dokim ügyeletes volt, ezért 2x a szülőszobára kellett mennem nst-re. Egyik alkalommal nem vittem vizeletet, jól leteremtett a szülésznő hogy márpedig ha nst, akkor kell vinni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Nem kértek :)
2020. jan. 18. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!