Mélyen tapadó méhlepénnyel kapcsolatban tudnátok írni pozitív végkifejletű eseteket?
Tegnap derült ki, 16+6 napon, hogy mélyen tapad a méhlepényem. A dokim elég nyers, nem igazán bíztatott semmi jóval, kicsit tényszerű ember.
Neten utána olvastam, nyilván van a két véglet, akinek semmi gondja nem volt, és olyan is, akinek sajnos hamar levált a méhlepény és tragédia lett a terhesség vége.
Erőmerítés céljából aki járt hasonló cipőben és pozitívan jött ki a helyzetből, lenne kedves leírni a történetét, hogy meg tudjak nyugodni? (Tudom, minden terhesség más és más, de jól esne a biztatás.)
Most persze fekszek és imádkozok a következő ultrahangig, hogy a baba növekedésével feljebb emelje a méhlepényt. Nem fedi most a méhszájat, nem éri, de ott van lent :(
szia! még korai emiatt aggódnod, ha nincs egyéb tüneted, pl. nem vérzel..
nekem a 18.ik genetikai uh-n derült ki hogy mélyen tapadó méhlepényem van és teljesen rálóg a méhszájra, kérdezte az orvos, hogy nem véreztem? mondom nem. annyit mondott, ha netán véreznék, akár pecsételés is, azonnal menjek be a kórházba, de szerencsére semmi gond nem volt. a 22.héten nem volt változás, még mindig a méhszájon volt a lepény. a 25 héten elmentünk 4D-s babamozira, ott külön kértem a hölgyet, hogy nézzen már rá, azt mondta, hogy még rajta lóg egy kicsit, de már nem olyan vészes. a 28.héten az orvosom már azt közölte, hogy nincs rajta a méhszájon, közel van még, de felhúzódott és még feljebb fog menni a hetek előrehaladtával. nyugodj meg, ha nincs panaszod, ne idegeskedj, az nem tesz jót senkinek. pihenj sokat, ne hajolgass ha nem muszáj, ne emelgess. kíméld magad és meglátod nem lesz semmi baj :)
28+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!