Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Az első vizsgálatra ti vittéte...

Az első vizsgálatra ti vittétek a férjeteket/párotokat? Egyáltalán lehet?

Figyelt kérdés

Nem is csak azért, mert a filmekben mindig azt látni, hogy apuka ott áll a szék mellett és meghatódva nézi a kijelzőt, és hogy az milyen aranyos meg mittudomén. Nálunk a férjem is nagyon akarta a babát, jobban megviselte a hosszú próbálkozás, mint engem, aztán most végre, hogy úgy néz ki, összejött, szeretném az összes ilyen lépésbe bevonni. Az első vizsgálatra bemehet? Vagy csak a későbbi ultrahangokon szoktak bent lenni az apukák?

Köszönöm előre is! :)

2019. nov. 20. 06:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik vizsgálatra jött velem 1-2 kivétellel, akkor is ha nem volt ultrahang éppen. Az elsőre is. Pont úgy, ahogy a filmekben, meghatódva nézte a képernyőt, jobban izgult, mint én. Sosem erőltettem, ő akart jönni. Szerencsére a munkája is rugalmasbés a magánorvoshoz mindig tudtam úgy időpontot kérni, hogy neki is jó legyen.
2019. nov. 20. 08:21
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Magándokihoz jártam. Jött az első vizsgálatra is. Ott azt még kicsit diszkrétebben csinálták, ő várt egy asztalnál,amíg a doki megcsinálta a hüvelyi uh-t. Aztán jött a többi ultrahangra is.

Minden vizsgálatra nem,mert felesleges lett volna, de az ultrahangokon mind ott volt.

2019. nov. 20. 08:35
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2019. nov. 20. 08:41
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen mindegy, hogy mi mit szeret az SZTK-ban. Minden vizsgálatnál jogod van ahhoz, hogy veled legyen egy kísérő.
2019. nov. 20. 09:02
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
A magánrendelésre elkísért, de fel sem merült, hogy bejöjjön, minek? Sztkba kellett menni uh-ra, oda egyszer be akart jönni, kiküldték
2019. nov. 20. 09:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Sztkba jártam.

Mikor először voltam UH-n (8hetes voltam) egyedül mentem be, majd mondta a szonografus h apuka is bejohet legközelebb. Kérdeztem h most is jöhet? (nem tudta h terhes vagyok, meglepinek szántam, és megakartam várni míg van szivhang) bejohetett mindig. Megkerdeztem és mondták persze jöjjön had mozizzon 😊

Magán UH-n meg nem akartak engedni hogy bejojjon mondom akkor elmegyek máshoz. Egybol megengedte hogy bejojjon 😊🙈🙈

2019. nov. 20. 10:38
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden vizsgálaton ott volt, és fel se merült, hogy ne jöjjön be velem. Szerintem ez egy remek módja, hogy ő is valamilyen szinten részese tudjon lenni a babavárásnak, hisz neki nem nő a hasa, nincsenek tünetei, nem érzi a mozgást.

Sőt mondok egy meredekebbet, ami miatt le leszek pontozva és lesz aki kiakad. Múltkor a férjem 12 éves fia is bent volt, mivel pont úgy jött ki, hogy aznap nálunk volt mikorra időpontunk volt és már nem lehetett variálni. Megkérdeztük, hogy be szeretne-e jönni és szeretett volna. Sima hasi ultrahang volt. A doki meg mindent részletesen megmutatott, elmagyarázott, hogy mikor mit lát. Nekünk már kicsit rááll a szemünk, de neki új volt.

Egyébként magán doki.

2019. nov. 20. 10:42
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Magán rendelésre járunk, az összes vizsgálatra bejön velem. Már az elsőre is jött a 8. héten.
2019. nov. 20. 11:17
 19/20 anonim ***** válasza:
89%
15 hogy te milyen egy önző dög vagy!Mi az minek??Talán némi koze cssk van neki is a babához,és neki is élmény ahogy látja a picit a monitoton.De nyilván ez benned fel sem merult.Szegény párod basszus.
2019. nov. 20. 13:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, bejon az osszesre. Mi Angliaban elunk, itt nincs uh 12 het elott, otthon voltunk anno 7,5 hetesen magan dokinal. Benn volt ott is es milyen jol tettuk! Eloszor hallani a babank szivhangjat a legcsodalatosabb pillanatunk volt! Amugy jon a midwife-hoz is, igy legalabb tisztaban van vele, hol tartunk, multkor migrenes gorcsom volt es hanytam, o tudakolta meg az elerhetosegeken, hogy mit lehet csinalni, mit szabad bevenni. Jon majd a felkeszitore is es a korhaz bejarasra is.Egyutt vallaltuk, egyutt csinaljuk :)

(ja es igen, olyan romantikus, mint a filmekben :) <3 <3)

2019. dec. 4. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!