Az első vizsgálatra ti vittétek a férjeteket/párotokat? Egyáltalán lehet?
Nem is csak azért, mert a filmekben mindig azt látni, hogy apuka ott áll a szék mellett és meghatódva nézi a kijelzőt, és hogy az milyen aranyos meg mittudomén. Nálunk a férjem is nagyon akarta a babát, jobban megviselte a hosszú próbálkozás, mint engem, aztán most végre, hogy úgy néz ki, összejött, szeretném az összes ilyen lépésbe bevonni. Az első vizsgálatra bemehet? Vagy csak a későbbi ultrahangokon szoktak bent lenni az apukák?
Köszönöm előre is! :)
Magándokihoz jártam. Jött az első vizsgálatra is. Ott azt még kicsit diszkrétebben csinálták, ő várt egy asztalnál,amíg a doki megcsinálta a hüvelyi uh-t. Aztán jött a többi ultrahangra is.
Minden vizsgálatra nem,mert felesleges lett volna, de az ultrahangokon mind ott volt.
Sztkba jártam.
Mikor először voltam UH-n (8hetes voltam) egyedül mentem be, majd mondta a szonografus h apuka is bejohet legközelebb. Kérdeztem h most is jöhet? (nem tudta h terhes vagyok, meglepinek szántam, és megakartam várni míg van szivhang) bejohetett mindig. Megkerdeztem és mondták persze jöjjön had mozizzon 😊
Magán UH-n meg nem akartak engedni hogy bejojjon mondom akkor elmegyek máshoz. Egybol megengedte hogy bejojjon 😊🙈🙈
Minden vizsgálaton ott volt, és fel se merült, hogy ne jöjjön be velem. Szerintem ez egy remek módja, hogy ő is valamilyen szinten részese tudjon lenni a babavárásnak, hisz neki nem nő a hasa, nincsenek tünetei, nem érzi a mozgást.
Sőt mondok egy meredekebbet, ami miatt le leszek pontozva és lesz aki kiakad. Múltkor a férjem 12 éves fia is bent volt, mivel pont úgy jött ki, hogy aznap nálunk volt mikorra időpontunk volt és már nem lehetett variálni. Megkérdeztük, hogy be szeretne-e jönni és szeretett volna. Sima hasi ultrahang volt. A doki meg mindent részletesen megmutatott, elmagyarázott, hogy mikor mit lát. Nekünk már kicsit rááll a szemünk, de neki új volt.
Egyébként magán doki.
Persze, bejon az osszesre. Mi Angliaban elunk, itt nincs uh 12 het elott, otthon voltunk anno 7,5 hetesen magan dokinal. Benn volt ott is es milyen jol tettuk! Eloszor hallani a babank szivhangjat a legcsodalatosabb pillanatunk volt! Amugy jon a midwife-hoz is, igy legalabb tisztaban van vele, hol tartunk, multkor migrenes gorcsom volt es hanytam, o tudakolta meg az elerhetosegeken, hogy mit lehet csinalni, mit szabad bevenni. Jon majd a felkeszitore is es a korhaz bejarasra is.Egyutt vallaltuk, egyutt csinaljuk :)
(ja es igen, olyan romantikus, mint a filmekben :) <3 <3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!