Magánkórházban mennyibe kerül kb. a 12. heti genetikai vizsgálat?
Figyelt kérdés
Meg úgy általában a terhesgondozás.(Szabolcsban)2019. nov. 13. 15:11
1/7 anonim 

válasza:

Szabolcsot klonkruétan nem tudom, de a pesti ára fölé nyilván nem megy. Ott meg 40 a kombinált teszt teteje, UH centrumban lehet találni olcsóbban, mi 15ért csináltattuk, mellesleg a kórházban is ennyi lett volna. Csak ott ezer évet kell várni és nem is túl kedvesek.
2/7 anonim 

válasza:

Én is csak a pesti árakat tudom. 25ezer volt a genetikai uh, 40ezer ha kombinált teszttel kértem.
3/7 anonim 

válasza:

Nekem 40e ft volt, Budapesten a Czeizel intézetben. Genetikai uh+kombinált teszt.
Ennél én sem hiszem hogy drágább lenne Nyíregyházán. Ismerősöm volt Dr. Orosz László magánrendelésén 12.heti uh-on, Nyiregyen. Úgy emlékszem 20 vagy 25e ft-ot kért.
4/7 anonim 

válasza:

Oroszhoz jártam a Víz útra, 20 ezer volt a genetikai UH (15 ezer ha nem genetikai) de ez csak rendelő, magánkórházat nem tudom. 2 éve volt.
5/7 anonim 

válasza:

Czeizelben is 40. Felett van és az Istenhegyiben is..ha kombinált teszt
( tavaly még alatt volt)
Sima genetikai Uh 20-25 kb
6/7 anonim 

válasza:

Hat Czeizelben én 30-at fizetek az uh-ert. 28 felvétel nélkül. A kombi tesztre ilyenkor meg 10-15 ezret rászámolnak. Ennel csak olcsóbb lehet. Nem láttam még magasabb arat a czeizelnel. Persze nem kizárt hogy létezik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2019. nov. 15. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!