A ti védőnőtöknek mi a véleménye a légzésfigyelőről?
Tegnap volt nálunk a védőnő és meglepődtem mikor elkezdte mondani hogy a légzésfigyelő mennyire felesleges, csak koraszülött babáknak kell, egyébként sem tudná senki hogy mit kell csinálni ha riaszt.
Nagyon meglepődtem.
Érdekelne hogy más védőnője is így gondolja-e?
"De pl én nem végeztem tanfolyamot,"
"Nem utolsósorban, van jogosítványom, tehát végeztem elsősegély tanfolyamot"
Döntsd már el....
Tanítanak a kresz-eü tanfolyamon csecsemő újraélesztést.
Nálam semmibe nem szól bele a védőnő, rámbízza a dolgokat. Második gyerek.
Mi is vettünk már, és ezek után is vennék, tanfolyamra is már megvan hogy mikor megyünk.
Az lepett meg hogy pl a tanfolyamot nem is javasolta.
16# remélem, hogy trollkodni jöttél csak ide, és nem vagy ennyire szánalmas és kötözködő a való életben is..
Mi felfogtuk, hogy nem minden esetben elég az, hogy anyuka észhez téríti a babát, és azt is felfogtuk, hogy jó dolog a csecsemő életmentő tanfolyam.. Sőt, én kötelezővé is tenném.!!! .. De nem érzed, hogy sarkítasz? Lehet, hogy 10 esetből 6-szor (most csak hasra ütöttem, fogalmam sincs milyen gyakran fordul elő ilyesmi, de én egy nen szeretnék az az egy sem lenni pont a tízezerből) nem elég a csipogó hang és anyuka, hogy felébressze a gyereket, mert újra kell éleszteni... Viszont 4 esetben mondjuk elég és szerencsejük van mert fingjuk nincs az újraélesztésről! Akkor szerinted abban a 4 esetben totál feleslegesen vették meg??? 😀 Sőt, továbbmegyek, abból. 6 esetből mondjuk három anyuka nem tudja mit kell csinálni, de van annyi lélekjelenléte, hogy pontosan követi a mentős utasításait és sikerül neki az újraélesztés akkor ők feleslegesen vették??? Ez nagyon nyakatekert gondolkodás......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!