Kezelőorvost panasz esetén lehet hívni munkaszüneti nap?
Figyelt kérdés
Vagy ilyenkor inkább menjünk be a kórházba? Mi a véleményetek?2019. okt. 23. 11:02
1/14 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy attól függ milyen panasz.Ha vérzés, görcs stb. akkor én felhívnám, hogy tudjon róla, bár úgyis ő is rögtön a kórházba küldene.Ha nem olyan komoly a gond akkor nem hívnám fel.Mi a probléma?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy csak erős folyásom van, vagy esetleg magzatvíz szivárgás.
2019. okt. 23. 11:10
3/14 anonim válasza:
Nekem erre azt mondták, hogy tegyek be egy sima tisztasági betétet, ha 30 perc alatt megtelik, elázik akkor irány a kórház.Hány hetes vagy?Mióta van ez a dolog?
4/14 A kérdező kommentje:
28 hetes ikres, ma hajnalban kezdődött. A tippet pedig köszönöm.
2019. okt. 23. 11:18
5/14 anonim válasza:
Mivel telefonon ezt úgysem tudja diagnosztizálni, inkább bemennék a kórházba. Lehet kapni egyébként magzatvíz-jelző betétet, esetleg ügyeletes gyógyszertárban megérdeklődheted.
6/14 anonim válasza:
Igazán nincs mit!Ha gondod próbáld ki amit írtam.Deha mégis bizonytalan vagy és aggódsz menj be a kórházba, úgy tudom, hogy ott egy mintavételből meg tudják állapítani mi a helyzet.Azt is mondták mindig, hogy inkább 1 felesleges út a kórházba mikor nincs probléma, minthogy ne menjek be amikor gond van.Minden jót kívánok!!!
7/14 anonim válasza:
Igen valóban lehet kapni magzatviz szivárgást kimutató betétet, de azt azért nem is írtam, mert nagyon sokszor fals az eredmény amit mutat, pl. nekem is az volt.
8/14 anonim válasza:
Menjetekbe a kórházba. Telefonon keresztül ezt ő sem tudja megmondani.
9/14 anonim válasza:
Mondenképpen a kórházi ügyeletet hívnám ikresként.
Az orvosod is oda küldene
10/14 anonim válasza:
Bemész az ügyeletre megvizsgálnak,ha indokoltnak tartják értesíteni fogják az orvosod is.(vagy ha kéred)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!